Cep telefondan 155 ve 154 neden aranmıyor

Üç haneli numaralar ülkemizde çok yaygın olarak kullanılıyor. Bazı durumlarda çok acil olan sevdiklerimiz için önemli duruma gelen 3 haneli numaralar için birçok telekomünikasyon bu kapsamda hizmet vermektedir.

teknik destek

Telefon operatörleri tarafından sağlanan hizmet doğrultusunda cep telefonlarımızdan dilediğimiz zaman 3 haneli numaraları arayabiliyoruz. Başımıza bir olumsuzluk gelmesi halinde polisten yardım almamız gereken durumlarda 155 numarasını aramamız gerekiyor. Yada trafikte bir sorun yaşadığımızda, kazaya karıştığımızda 154 trafik polisini arayarak yardım almamız gerekiyor. Bu gibi durumlarda 3 haneli olan bu numaraları aramaktayız. Bazı durumlarda cep telefonlarından 154 ve 155 aranmıyor. Bunun farklı nedenleri bulunuyor.

154 Aranmıyor. Aynı zamanda 110, 182 ve 155 aranmıyor. Peki bu sorunun nedenleri neler?

155 Neden arama yapamıyorum?

Telefondan 155 aranmıyor veya telefondan 154 aranmıyor! Yardım almamız gereken 155 ve 154 numaralarını arayamama nedeni operatörlerin ücret karşılığında sunması nedeni ile oluyor. Çok fazla kullanılan ve ararken sorun yaşanan bu numaralar için GSM operatörünüz sizden aramalar için ücret talep ediyor. Eğer hattınızda gerekli kontör veya tarife dakikası bulunmuyor ise bu numaraları arayamazsınız. Fakat bu duruma genel bir çözüm sunulmaktadır. Sorunun çözülmesi halinde gerekli aramaları yapabilirsiniz.

screenshot.18868885

Telefondan 154 ve 155 nasıl aranır?

Önemli olan bu numaralar için bağlı bulunduğunuz operatörü arayarak gerekli şikayetleri yapabilirsiniz. Bazı operatörlerde bu numaralar ücretsiz aranıyorken bazı operatörlerde ise ücrete tabi aranmaktadır. Bu bilgileri operatörünüzden öğrenerek gerekli önlemleri alabilirsiniz. Hattınızı bu numaralara açtırabilir ve gerekli kontör ve dakikaya sahip olabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours