Apple akıllı gözlük üretecek

Apple firması teknolojik alanda yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Teknolojinin lokomotifi konumunda firma şimdide akıllı gözlük çıkarmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

teknik destek

Apple akıllı gözlük

Apple akıllı gözlük üretecek

iPhone, iPad ve Macbook cihazları için parça üretimi yapan firmanın şimdide artırılmış gerçeklik gözlükleri için parça üretimi yapacağı iddia edildi. Uzmanların iddiasına göre Apple Glasses 2018 yılında kullanıcılar ile buluşacak ? Peki gerçekte bu gözlüğüm çıkış tarihi ne olacak ?

Nikkei Asian Review’de yayınlanan haberlere göre Tayvan ülkesinde bulunan şirket yetkilikleri  Allen Horng artırılmış gerçeklik ürünlerinin tasarım olarak güzel görünmesi kadar taşınacak kadar hafif olacağını açıkladı.  Firma yetkilisi ayrıca bu kriterlerle bir akıllı gözlük çıkarmak için bir çok zorlu aşamaların geçilmesi gerektiğini söyledi.

Şirket yetkilisi akıllı gözlüğün özelliklerini anlatırken bu gözlüğü hangi firma için üreteceklerini açıklamadılar. Fakat daha önce çalıştığı firma Apple olmasından dolayı bu gözlüklerin Apple için üretileceği yine tahmin ediliyor.

Fakat gelen bazı açıklamalarda iPhone telefonları için sorunsuz bağlantı sağlanabilmesi için gerekli altyapı çalışmaların sürdürüldüğü açıklaması yapıldı. Firma şimdiden iPhone için bazı prototip çalışmalar yaptığı fakat ürünün çıkmasının biraz zaman alacağı söylenildi.

iPhone yetkilileri daha önce akıllı gözlüğe çok önem verdiklerini açıkladılar. Fakat iPhone modellerine uygun akıllı gözlük çıkarmak için şuan yapılmış herhangi bir ürün bulunmadığını bilgisini paylaştılar.  Bu gidişle akıllı gözlük üretiminin daha uzun bir zaman alacağı tahmin edilmektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours