Bosch 50 Programlı Akıllı Tencere Üretti

Mutfak eşyaları denilince akla ilk gelen markalardan olan Bosch markası, yeni bir modeliyle karşımıza geliyor. Çalışmalarını ev aletleri üzerinde yoğunlaştıran firmanın, ortaya başarılı işler çıkardığını söylemek mümkün.

teknik destek

Mutfak üzerine çalışan markaların sordukları tek bir soru var:’’İnsan hayatını nasıl daha kolay hale getirebiliriz?’’ Bu sorudan yola çıkan firmalar oldukça değişik ürünlerle insan hayatını kolaylaştıran fikirlerle karşımıza çıkmaktadırlar. Bosch markası ise, kendi markası altında olan ilk akıllı tencereyi tanıtmayı ve piyasaya sürmeyi planlıyor.

IFA 2016’da tanıtılan tencerenin isminin ise AutoCook (Otomatik Pişir) olduğunu görüyoruz. Firmanın paylaştığı bilgilere göre bu tencerenin akıllı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İndüksiyonlu ısıtma teknolojisine sahip tencere sayesinde ısıtma süresinden tasarruf edebileceksiniz.

50 adet ön tanıtımlı program ile çeşit çeşit yemek hazırlama seçeneği olan tencere bu bakımdan çok fonksiyonlu olarak gözükmektedir. Yapışmayan 5 litrelik geniş bir hazneye sahip olan tencerenin bu haznesinin ise rahatlıkla yıkanabileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca ürüne özeli özel tarif kitabı da yanında hediye olarak sunulmaktadır. Olumlu özelliklerinden biri olarak gördüğümüz husus ise cep telefonu uygulamasına sahip olması. Harika bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır.

ifadayone 20

Bu tencerenin 2 farklı seçenek ile piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz. En baz sürümü 300$’dan satışa sunulması planlanan telefonun ilk etapta Avustralya ve İngiltere’de satışa çıkacağını söyleyebiliriz. Tencerenin bir üst sürümü ise 523$’lık etiketiyle oldukça cep yakar nitelikte olduğunu göstermektedir. İsmi Autocook Pro olması beklenen bu üst sürümün fiyatıyla dikkatleri üzerine çektiğini söyleyebiliriz. Bu ürünün Türkiye’ye ise ne zaman geleceği belirsiz olarak gözüküyor. Ürünün Türkiye’de satışa sunulacağı fiyat ise 1399 TL olarak belirtiliyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours