Hearthstone: Heroes of Warcraft Oyun İncelemesi

PC oyunlarından biri olan Hearthstone: Heroes of Warcraft, son dönemin en sevilen oyunlarından olmayı başarıyor.  Kart oyunlarını oynamayı seven kullanıcılar bu yola başvurarak oyunlarını gönül rahatlığı ile oynama şansına sahip olabilir. Oyunda ki en temel aranan şartlardan birisi de kuralına göre oynamaktır.

teknik destek

Oyunun odak noktası strateji üzerinedir. Eğer şansınız var ve iyi strateji yapıyorsanız oyunu daha keyifli hale getirebilmeniz mümkün olacaktır. Oyunun konusunun ne olduğunu incelediğimizde, kart düellosuna girişen Warcraft kahramanlarını içeriyor diyebiliriz.

Oyun içerisinde yer alan kahramanlar,  dokuz seçilebilir sınıfı temsil etmektedir. Bu kahramanlar, her maç sayısına bağlı olarak seviye kazanma fırsatıyla karşı karşıya kalıyorlar. Burada ki en temel görevlerden birisi doğru hamleler yaparak kahramanların düellolarına ortak olmak ve kart seviyelerini attırılmasını sağlamak olacaktır.

image 4 1920x1080

Sınıflar içerisinde yer alan kartların her birininde kendine ait isimleri bulunuyor. Örnek vermek gerekirse,  Anduin’in kartları  sağlık üzerine daha çok ağırlıklı olduğu görülürken, Valeera’nın kartları da daha çok kombo ağırlıklıdır. Oyunda yer alan kartlara baktığımızda Thrall (Shaman) the Lightbringer…

Heroes of Warcraft dijital fiyatı ne olduğunu doğal olarak merak edebilirsiniz. Piyasa koşullarında oyunun satış rakamlarına göz atıldığında 10 TL gibi aralıklarda oyunculara sunulduğu görülüyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours