Facebook hesabına nereden girildiğini görme

Facebook hesabınıza nereden hangi il’ den veya hangi ülkeden girildiğini görebilirsiniz!

teknik destek

Facebook şüphesiz ki en çok kullanılan sosyal medya hesabı. Buna karşılık güvenlik
açısından da en güçlü sosyal medya aracı olması gerekli. Facebook bu konuda birçok önlem alıyor ve kullanıcılarının sorunsuz bir şekilde bu uygulamayı kullanmasını sağlıyor. Tabi bu tamamen mümkün olmamakta. Bazı durumlarda hesaplar çalınabilmekte. Bu duruma karşı bir önlem olarak Facebook hesabınıza en son nereden girildiğini göstermekte. Kullanacağınız bu özellik sayesinde hesap çalışma durumlarında hesabınıza ne zaman hangi şehirden girildiğini kontrol edebilirsiniz.

Facebook nereden girildiğini görme

Facebook hesabına gireni görme: Bu özelliğe ulaşmak için önce hesabınıza giriş yapın. Daha sonra Profil bölümünden Hesap Ayarları bölümüne giriş yapın. Açılan ekrandan Hesap Güvenliği bölümünde Değiştir seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada Giriş Bildirimleri özelliğini aktif etmeniz gerekir. Burada bir hatırlatma yapmalıyız ki bu özelliği açtıktan sonra ne zaman nereden giriş yapıldığı listesi gelmektedir. Bu nedenle önceden bu özelliği açmanız gerekli. Bu özelliği açtıktan sonra tekrar bu sayfaya geldiğinizde artık geçmiş giriş bilgilerini inceleyebilirsiniz.

Facebook hesabına nereden girildiğini görme

Facebook hesabına nereden girildiğini görmek için bu yolu izlemeniz yeterlidir. Bu sayfada
en son girilin yerler listelenmekte. Bu listede girişin hangi tarihte, hangi şehirden yapıldığını görebileceğiniz gibi girişin hangi cihazdan ve hangi tarayıcıdan yapıldığı da listelenmekte.

En önemli özellik ise bu aktif olan oturumları sağ tarafta Aktiviteyi Sonlandır seçeneğine
tıkladığınızda o cihazdaki oturum otomatik olarak sonlanacak ve hesabınızın güvenliğini daha iyi sağlayabileceksiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours