Samsung Galaxy A7 2018 özellikleri

Galaxy A7′ ın 2018 modelinin özellikleri belli oldu! Samsung’ un son zamanlarda en iyi çıkışlarından biri olan A serisi büyük ilgi gördü ve şirket yeni modellerini çıkarmaya devam ediyor. A serisinde isim değişmiyor. Sadece yıl değişiyor. A7 2018 ise oldukça iyi bir şekilde tasarlanmış ve kullanıcıların ihtiyaçlarına doğru bir şekilde karşılık verebilecek özelliklerle karşımıza çıkıyor. A serisinin en güçlü telefonu olan A7 yeni versiyonu ile daha da iyi bir kullanıcı deneyimini yaşatmayı amaçlıyor.A serisinin en güçlü telefonu olan A7 yeni versiyonu ile daha da iyi bir kullanıcı deneyimini yaşatmayı amaçlıyor.

teknik destek

Samsung Galaxy A7 2018 özellikleri

Galaxy A7 2018 özellikleri

A7’de bizleri sekiz çekirdekli bir işlemci bekliyor. 2,21GHz hızında olan telefonun Ram
gücüde oldukça dikkat çekmekte. Günümüzde yüksek kalitede üretilen cep telefonlarına taş çıkaracak şekilde 4 GB Ram telefonda bulunacak. Bu özelliği ile uygulamaları çok rahat bir şekilde çalıştırabilecek güçte. A7’nin eski versiyonunda Ram 3 GB olarak karşımıza çıkmıştı. Samsung bu konuda iyileştirme yaparak 4 GB Ram ile cep telefonunun iyi bir deneyim yaşatmasını hedeflemekte. 5,7 inçlik bir ekrana sahip olan cep telefonu aynı zamanda Full HD çözünürlüğe sahip. Kamera açısında da oldukça iddialı. Hem ön hem de arka kamera 16mb çözünürlüğe sahip.

Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile piyasaya sürülmesi beklenen cep telefonunun tam olarak ne zaman raflarda yerini alacağı ise henüz bilinmemekte. Satışa çıktığında büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours