Galaxy S8 için yeni bir güncelleme çıktı

Galaxy S8 yazılım güncelleme! Samsung markasının amiral gemisi Galaxy S8 modeli için yazılım güncellemesi yayınlandı. Firmanın 2017 yılının Mart ayında Unpacked 2017 etkinliğinde kullanıcıları ile buluşturduğu Galaxy S8 akıllı telefon modeli için yazılım güncellemesi vermeye devam ediyor.
Galaxy S8 yeni güncelleme
Galaxy S8 için yeni bir güncelleme çıktı

Daha önce yayınladığı en son güncelleme ile Samsung, Galaxy S8 modellerinde Bixby tuşunu devredışı bırakma imkanı vermişti. Ardından Samsung telefonlarında yer alacak olan bir özellik için yazılım çalışmalarına başladığını daha önceki haberlerde gündeme getirmiştik. Potre Modu adını verdiği bu özellik için Samsung yazılımcıları akıllı telefonlarda kullanılabilmesi için çalışmalarına devam etmektedir.

teknik destek

Ayrıca diğer bir önemli güncelleme olan işletim sistemi değişikliği içinde Samsung ara vermeden devam etmektedir. Firma telefonlarını Android 8.0 sürümüne çıkarmak için şimdiden çalışmalarına başladı. Bu yazılım çalışmalarına devam eden firma arada birde amiral gemisi olan Galaxy S8 modeli içinde güncellemeler yayınlamaktadır.

Gelen bu yeni güncellemeleri telefonlarınıza yüklemenizi tavsiye ederiz çünkü bu güncellemeler cihazınızın daha stabil çalışmasını sağlamaktadır. Yeni yayınlanan güncellemenin boyutu ise 480 MB olarak görünmektedir. Bu güncelleme Galaxy S8 modelleri için  G950FXXU1AQI9 sürüm numarası ile Galaxy S8 Plus modelleri içinde G955FXXU1AQI9  sürüm numarası ile yayınlandı.

Akıllı telefonlarında var olan DeX sorununun çözümüne yönelik olan bu güncellemede ayrıca arayüzünün daha iyi kullanışlı olabilmesi için yeni değişiklikler içermektedir.

Ayrıca Google firmasının Ekim ayı içerisinde android işletim sistemleri için yayınladığı güvenlik güncellemelerini firma Galaxy S8 modelinde de kullanabilmek içinde bu güncellemeyi yayınladı.

Yeni yayınlanan güncellemeniz hangi ülkelerde yayınlanacağı şuan itibariyle firma tarafından yayınlanmadı. Fakat eğer güncellemeyi kontrol etmek isterseniz  Ayarlar > Yazılım Güncelleştirme adımını takip ederek güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours