Galaxy S9 ve S9 Plus görüntüleri yayınlandı

Galaxy S9 görüntüleri yayınlandı! Samsung mobil sektörünün lider firmalarından biridir. Yaklaşık iki yıl boyunca en çok telefon satan marka unvanını korumaktadır. Samsung en çok telefon satmasının yanında mobil dünyaya kazandırdığı teknoloji ile bu sektörün lokomotifi olmuştur. Piyasada yer alan bir çok telefonun içini açtığınızda görünümü farklı bir marka olsa da içi Samsung olma ihtimali çok yüksektir. bundan dolayı firmanın çıkardığı her telefon modeli hem kullanıcılar hemde üreticiler tarafından ilgi ile takip edilmektedir.

teknik destek

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus görüntüleri

Galaxy S9 ve S9 Plus görüntüleri yayınlandı

2017 yılında Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerini piyasaya süren firma şimdide Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri için çalışmalar başlattı. Firmanın bu yeni amiral gemileri herkes tarafından merakla beklenilmektedir. Son günlerde S9 ile ilgili bir çok bilgi internet dünyasına sızdı. Sızan haberlerde Galaxy S9’un ön ve arka resimlerini görmüş olduk. Yeni sızan görüntülerde ise Galaxy S9 ve Galaxy S Plus modelleri birlikte görüntülendi. İlk olarak sizlere bu iki modelin arka profilden olan görüntüsünü yayınlayalım.

Bugüne kadar sızan bilgilerde genellikle bu iki model ayrı ayrı görüntülemekteydi. Fakat yeni görüntüde ilk defa bu iki model yan yana görüntülendi. Bu iki amiral gemiyi aynı karede görmekteyiz. Samsung son telefon modellerinde tasarımı sınırlarını zorlayarak hakikaten güze telefonlar üretmektedir. Bu iki telefonun yan yana durduğunda bu detay dahada ön plana çıkmaktadır.

Yayınlanan Galaxy S9 resimleine baktığımızda ilk olarak dikkatimizi çeken detay ise arka kısımda yer alan kameralar. S9 bir kamera ile görünürken S9 ;Plus modelinde ise arka kısımda iki kamera bulunmaktadır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours