Katlanabilir Galaxy X üretilecek mi

Mobil sektöründe bir çok firma farklı üretim tarzları ile dikkat çekmektedir. Teknolojik gelişimler genellikle bu şekilde olmaktadır. İlk önce akıllı tasarlanan ve imkansız gibi duran tasarımlar test üretim aşamalarına geçmektedir. Üretim aşamasında gerçekten bazı şeylerin yapılabileceği göründüğünde bu modellerin üretimine geçilmektedir. Tabiki bu yeni ürünlerin çıkarılmasında çok sancılı süreçler yaşanıyordur. Çünkü tasarlanan projelerin fiili üretime aktarılması hiç kolay olamayabilir. Bazen bu süreçler yarıda kaldığı çok da görülmüştür. Çünkü üretim imkansızlığında projeler rafa kaldırılmıştır.

teknik destek

Katlanabilir Galaxy X üretilecek mi

Katlanabilir Galaxy X üretilecek mi

Bu haberimizde ise bu çalışmalardan biri olan fakat sonunda üretime geçilebilen bir projeden bahsedeceğiz. Samsung firması çok uzunca bir zaman dır üzerinde çalışmış olduğu katalanabilir telefon modeli Galaxy X modelini büyük bir ihtimalle 2018 yılında kullanıcıları ile buluşturacak.

Peki Galaxy X özellikleri nasıl olacak? Bu model hakkında internete sızan bilgilere göre Bluetooth SIG ve Güney Kore Ulusal Radyo Ajansı‘dan sertifika aldığı ve SM-G888N modeli üretileceği bilgisi bizlerle paylaşılmıştı.

Gelecek sene yapılacak olan CES fuarında kullanıcıları ile buluşturulması düşünülen model ile ilgili yeni bilgiler yayınlandı.

Katlanabilir yapısı ile bütün telefon kullanıcılarının dikkatini çeken Galaxy X modeli sınırlı sayıda üretilecek. Bu telefon için uzmanlar üretim rakamı olarak 100 bin rakamını vermektedir. Ayrıca bu telefon sadece Güney Kore ülkesinde satışa sunulacak gibi.

Gelecek yıl içerisinde prestij modeli Galaxy S9’u çıkarmaya hazırlanan firma aynı zamanda Galaxy X ile de dikkatleri üzerine çekmeye çalışacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours