General Mobile Android 8.0 gelecek mi

Türk akıllı telefon üretimi yapan şirketlerden biride General Mobil firmasıdır. General Mobile kurulduğu günden beri birçok modelini kullanıcılar ile buluşturdu. Android işletim sistemini kullanan bu telefonlara acaba Android 8.0 güncellemesi gelecek mi ? Bu sorunun cevabını bu haberimizde vermeye çalışacağız.

teknik destek

General Mobile telefonlarına Android 8.0 gelecek mi

General Mobile Android 8.0 gelecek mi

General mobile firması Android One platformuna katılarak telefonlarına ilk olarak güncelleme alan firmalardan biri olmuştur. Firma bundan dolay general mobile telefonları için Android 8.0 güncellemesini duyurdu. Peki firmanın yayınlayacağı bu güncellemeler hangi modeller için ve hangi tarihlerde yayınlanacak. Beraber bu sorulara cevap vermeye çalışalım.

General mobile firması kendi resmi sosyal medya hesapları üzerinden Android 8.0 güncellemesini alacak telefon modellerini ve güncelleme tarihlerini yayınladı. Bu şekilde hangi modellerin bu güncellemeyi alacağını öğrenmiş olduk.

En son telefon modeli ile başlayalım General Mobile 6 Android 8.0 Oreo güncellemesi Aralık aynda alabilecek. Aralık ayı içerisinde hangi gün yayınlanacağı net olarak bizlerle paylaşılmasa da GM 6 modelinin hem çift kartı serisi hemde tek kartlı serisi Android 8.0 güncellemesini belirtilen ay içerisinde alabilecek.

GM 6’dan önce piyasaya sürülen GM 5 Plus modelinin ise bu güncellemeyi alıp almayacağı kullanıcılar tarafından merak edilmekteydi . Çünkü  Snapdragon 617 işlemcisine sahip bu model uygun fiyatıyla akıllı telefon piyasında en çok satılanlar arasında yer almaktadır. Firma General Mobile 5 Plus için Android 8.0 Oreo güncellemesini Şubat ayı içerisinde yayınlayacak. Diğer model gibi Şubat için net bir tarih verilmese de hem çift sim katlı modeli için hemde tek sim kartlı modeli için Android 8.0 güncellemesi yayınlanacak.

General Mobile GM 5 için ise firma bu güncellemeyi Nisan ayı içerisinde yayınlayacak. Android One sistemine ilk dahil olan telefon GM 4G modeli için herhangi bir güncelleme bilgisi paylaşılmadı. Bu model büyük bir ihtimalle güncelleme süresini doldurmuş oldu.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours