Instagram hesabına giren yerleri kişileri görme

Instagram hesabına en son nereden girildiğine bakmak veya giren kişileri görmek gibi arama yapanlar için normal profil ayarlarında bakılabiliyor. Tabi detaylara ulaşmak için yasal durumlarda mahkeme kararı gerekiyor.

teknik destek

Instagram günlük yaşamda en çok kullandığımız bir sosyal platformdur. Gizlilik konusu bakımından Instagram hesabına en son giriş yapılan yerleri görme her zaman kontrol edilmesi gereken bir husustur. Instagram uygulaması içerisinde hesabınıza hangi tarihte, ne zaman ve hangi şehirde giriş yapıldığı rahatlıkla görülebilir. Başka birisi sizin hesabınıza gizliden giriş yapıyorsa bile bunu sorunsuz bir şekilde görebilirsiniz.

Instagram hesabınıza nereden giriş yapılmış, kim girmiş, giriş hareketleri, Instagram hesabına girilen telefon, cihazı bulma ve giriş yapılan yer rahatlıkla bulunabilir.

Günümüz ile birlikte telefonları elimizden bırakamıyoruz. Gidilen ortamlarda bile sohbetten sonra hemen telefonlara sarılıyoruz. Telefonların hayatımızda çok fazla yer almasıyla birlikte sohbetlerde eskisi gibi uzun sürmemektedir.

Instagram kullanan kişiler yoğunluktadır. Instagram’ın hayatımızda bu derece önemli olmasıyla birlikte başka bir kişinin hesabınıza girip girmediğini merak ediyorsunuzdur. Bunun içinde izlemeniz gereken bir yol vardır. Öncelikle başka bir kişinin Instagram hesabınıza giriş yapıp yapmadığını öğrenmek için hesabınıza giriş yapıyorsunuz.

Profil alanına gelerek üst alanda yer alan üst çizgili alana ilerliyorsunuz. Gelen ekranın alt kısmında yer alan ayarlar bölmesine erişiyorsunuz.

Sonrasında güvenlik bölmesine giriş sağlıyorsunuz. Bu bölüme geldiğinizde ise hangi ilden, hangi saatten ve hangi telefon üzerinden giriş yapıldığı öğrenilebilir. Farklı il gösteriliyorsa eğer telefonunuzun konum ayarını kontrol etmeniz gerekmektedir.

Adımlar şöyle;

  • Profilde ayarları açın
  • Giriş hareketlerine dokunun
  • İl bilgisi, tarih ve giriş yapan cihaz sistemi görülecek.
instagram hesabina giren yerler
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir