Nokia 8 Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak

Nokia 8 Türkiye satış fiyatı! Nokia 8 modeli uzunca bir haber maratonundan sonra nihayet HDM Global tarafından Londra’a da yapılan bir etkinlikle tanıtıldı. Bu haftada yapılan Türkiye tanıtımı ile ülkemizde satış fiyatı belirlenmiş oldu.

Nokia 8 Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak

 Nokia 8 Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak
Akıllı telefon dünyasına çok hızlı giriş yapan Nokia 8 modelinde il dikkatimizi çeken unsurlar ise tasarımı  ile geleneksel olarak kullanılan navigasyon düğmeleridir.

Aslında Nokia 8 modeli diğer teknik özellikleri ile kullanıcılarının dikkatini çekmiş durumdadır. Şimdi Nokia 8 ile ilgili bütün detayları haberimizde anlatmaya başlayalım.

teknik destek

Qualcomm firmasının 2017 yılı içerisinde çıkan bir çok telefonda kullanılan üst düzey işlemcisi Snapdragon 835 bu telefon modelinde kullanılmıştır. Bundan dolayı telefon performansının üst düzey olduğunu rahatlılıkla söyleyebiliriz.

Ayrıca Snapdragon 835 işlemcisi grafik desteğini Adreno 540’dan almaktadır.

Nokia 8 modelinde 5.3 inç büyüklüğünde  1440 x 2560 çözünürlüğünde ve parlak düzeyi iyi seviyelerde olan Corning Gorilla Glass 5 bu telefonda kullanılmıştır.

6000 serisi alüminyumdan üretilen telefon metal bir gövdeye sahiptir.

Ayrıca en çok dikkat çeken detayı ise 4 GB ve 6 GB RAM ve 64 / 128 GB dahili depolama ile üretilmesidir. Ayrıca dahili hafıza microSD kart ile çoğaltılmaktadır.

Ayrıca ses kayıt teknolojisinde gelinen son nokta Nokia 8 modelinde kullanılmıştır. Telefon ile çekilen resimleriniz galeri uygulaması yerine Google Fotoğraflar bölümüne kaydedilmektedir.

Nokia 8 modeli daha önce Ağustos ayı tanıtımından sonra Eylül ayında Avrupa’da 705 dolar üzerinden satışa sunulmuştu. Şimdide ülkemizde 3299 TL fiyatı ile satışa sunulacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours