Huawei Honor 6C Özellikleri ve Fiyatı

Bu hafta tanıtılan Huawei Honor 6C ilginç özellikler taşıyor. Bu akıllı telefonun kendi sınıfında çok ses getirmesi bekleniyor.

teknik destek

Honor 6C, Avrupa ve Birleşik Krallıkta Honor 8 Pro modeli ile birlikte yer aldı. Huawei 8 çekirdekli Qualcomm’ un Snapdragon işlemci kullanmış. Akıllı telefonda Android 6.0’ ın üzerinde geliştirilen EMUI 4 arayüz bulunuyor.

Akıllı telefonda LED flaş 13 megapiksel ana kamera bulunuyor. Telefonun ön kısmında özçekimler için tasarlanan 5 megapiksel kamera var. Telefon metal bir tasarıma sahip. Telefonun arkasında parmak izi sensörü de var. Cihaz 138 gram ağırlığında tasarlanmış. Cihazda nano ve Micro SIM aynı anda kullanılıyor.

honor 6c

Huawei Honor 6C Özellikleri

Honor 6C, 5 inç büyüklüğünde tasarlanmış. Telefon 1280 * 720 piksel çözünürlüğünde tasarlanmış. Akıllı telefonda 3 GB RAM bulunuyor. Cihazın dahili belleği 32 GB’ tır. Hafıza  microSD ile 128 GB2 a kadar artırılabiliyor. Telefonda 3020 mAh pil bulunuyor. Telefon 4G özelliğinde tasarlanmış. Ayrıca telefonda wi – fi 802.11 a / b / g / n özelliği de var. Telefonun GPS desteği de bulunuyor.

Huawei Honor 6C gümüş, gri ve altın renk seçenekleriyle piyasaya çıkacak.

Honor 6C’ nin fiyatı Avrupa için 229 euro olacağı belirtiliyor.

Telefonun Nisan ayı sonunda piyasaya çıkması bekleniyor. Telefonun akıllı telefon piyasasında kendi segmentinde piyasaya rekabet getirmesi bekleniyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours