IGTV nasıl kullanılır IGTV nedir?

IGTV tüm kullanıcılara geliyor! Instagram’ da yakın zamanda gündeme gelen yeni özellik hayata geçti. Ne zamandır Youtube’ ye kafa tutacak söylemlerle iddialar dolaşırken kısa süre önce tanıtımı yapıldı.

teknik destek

Instagram’ın video paylaşım özelliği IGTV tanıtıldı. Büyük heyecan uyandıran projenin denemeleri devam ediyor.

screenshot.188691278811

Instagram IGTV video paylaşma

IGTV nedir? Instagram hikayelerle kısa süreli videolardan rahatsız olan kullanıcılar için 1 saat civarı süresi olan videoların paylaşımına imkan veren yeni bir platformu açıkladı. Adına IGTV dediği video paylaşım yeniliği instagram’ ın diğer özelliklerinden ayrı tutulmakta. Bu özellik ayrı bir proje görevi yapmakta.

IGTV, Youtube rakip mi? Şu an için değil. Ama büyük ihtimal ileride Youtube’ yi biraz sallayacak. İlk zamanlar reklamların yer almayacağı IGTV’ de ilerleyen zamanlarda nasıl bir reklam politikası olacak merak konusu oldu.

IGTV nasıl kullanılır? Instagram uygulamasına eklenen yeni özellik tüm kullanıcıların direk kullanımına açılıyor. Canlı yayın veya video paylaşımında paylaşımı yapanın izni varsa, o zaman beğeni ve yorum yapma açık olacak. Bu özellik için bir üyelik gerekmiyor. Hikayeler gibi düşünün. Tabi daha dah gelişmiş bir özellik. IGTV içinde popüler videoların ve takip şeklinde sekmeler olacak.

IGTV uyumsuzluk sorunu çıkmaması için her zaman güncel instagram sürümlerini kullanmanız gerekiyor. Tabi cihaz desteklerse. Android ve iPhone telefonlar için işletim sistemi gereksinimleri yayınlanacaktır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours