Bir telefondan iki WhatsApp hesabı kullanma

WhatsApp uygulamasında bir çok hesap kullanma yani iki hesap kullanma nasıl yapılır?

teknik destek

WhatsApp en çok kullanılan iletişim ve mesajlaşma uygulamalarından biri. Çoğu insan pek çok sebepten ötürü birden fazla cep telefonu kullanabiliyor. Bu nedenle de bir telefonda iki WhatsApp hesabı kullanma önemli oluyor. Kullanıcılarda cep telefonu değiştirmek zorunda kalmadan uygulamayı kolaylıkla kullanabiliyor. Bir telefonda birden fazla WhatsApp uygulamasını kullanmak mümkündür.

Misafir kullanıcı yöntemini kullanmak
Çoklu WhatsApp kullanma: Bir telefonda iki WhatsApp uygulamasını kullanabilmek için misafir yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu yöntemi yapabilmek için ilk öncelikle cihazınızda yeni bir misafir oluşturun. Misafir hesabına başka bir e-posta adresiyle giriş yapın ve bu oluşturduğunuz hesabı kullanmaya başlayın. Ancak cep telefonunuzda iki SIM kartı kullanmıyorsanız, diğer cihazınızda ki telefon numaranızı yazabilirsiniz.

Onay kodu istemesinden dolayı telefona gelecek olan kodu girmeniz gerekiyor. Bu noktadan sonra bir telefondan iki WhatsApp uygulamasını kullanıcı değiştirerek kullanabilirsiniz.

Android telefonda birden fazla WhatsApp kullanma

screenshot.164

Parallel Space yöntemi
Aynı anda birden fazla WhatsApp kullanma! Parallel Space uygulamasını kullanarak bir telefondan iki WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz. İlk öncelikle bu uygulamayı telefonunuza kurmanız gerekiyor. Uygulamayı telefona yükledikten sonra seçenekler bölümünden ‘WhatsApp’ uygulamasına tıklayın. WhatsApp uygulaması bu işlemden sonra otomatik olarak indirmeye başlayacaktır.

WhatsApp indirilirken prosedürleri mutlaka takip etmeniz gerekiyor. İşlemler sırasında sizden cep telefon numaranız isteniyor. Fakat çift SIM kart kullanmıyorsanız diğer numaranızı yazabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra WhatsApp uygulaması telefonunuza kurulacaktır. Böylelikle bir telefondan iki WhatsApp uygulamasını kullanamaya başlayabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours