Instagram video ve fotoğraf indirme

Instagram’ da fotoğraf ve video nasıl indirilir? Günümüzde en çok tercih edilen sosyal medya sitelerinden biri olan Instagram’da bulunan videolar ve fotoğrafları bazen bilgisayarımıza veya cep telefonumuza indirmek isteyebiliriz. Instagram bu konuda indirme seçeneği sunmamakta. Bu nedenle farklı yöntemleri kullanarak fotoğraf ve videoları indirebiliriz.

teknik destek

Instagram video indirme

Instagram video ve fotograf indirme 2

Andorid cep telefonlarında Instagram fotoğrafların indirmek için instasave uygulamasını cep telefonunuza yüklemeniz gerekmekte. Uygulamadan Instagram hesabınıza giriş yaptığınızda fotoğrafları dilediğiniz gibi indirebilirsiniz. iPhone cep telefonlarında ise Ayarlar bölümünden Orijinal resimleri kayıt et seçeneğini aktif ettikten sonra Instagram fotoğraflarının otomatik olarak kayıt edilmesini sağlayabilirsiniz.

Instagram video indirme işlemini gerçekleştirmek içinse InstaSave pro uygulamasını yükleyip bu programdan hesabımıza giriş yaptıktan sonra videoları indirebilirsiniz. İndirme işlemi için uygulama üzerinden giriş yapılması gerekli. iPhone cep telefonlarında ise iBolt Downloader Manager uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra videoları indirebilirsiniz. Aynı zamanda bu uygulama ile sadece Instagram değil birçok siteden video indirebilirsiniz.

Bu yöntemlerin yanı sıra bilgisayarınızdan da video indirmek isteyebilirsiniz. Bunun içinse
Google’da arama yaparak Instagram video indirme imkanı tanıyan sitelere giriş yapmanız
gerekli. Daha sonra önceden izlediğiniz Instagram videosunun URL’sini bu siteye
kopyaladıktan sonra indirme işlemini başlatabilir ve bilgisayarınıza videoları indirme şansını kullanabilirsiniz. Bu yöntemler sayesinde bilgisayarınız ile Instagram fotoğraf ve videolarını indirebileceğiniz gibi Android veya iOS işletim sistemine sahip cep telefonlarından da video ve fotoğrafları indirerek sabit diskte bu belgeleri rahatlıkla saklayabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours