Tatilde mobil internet paketi biterse ne yapılmalı

Tatildeyiz ve Turkcell, Türk Telekom / Avea / Bimcell ve Vodafone internet paketim bitti peki ne yapmalıyım!

teknik destek

İnternet kullanımının hayatın her alanına girmesiyle beraber, hayatın vazgeçilmez unsurları arasına girmiştir. Öyle ki internet aracılığıyla bütün resmi ve özel işleri anında yapabilmektesiniz. İş dünyasında lazım olduğu gibi tatilde ve seyahat esnasında da internet kişiler için oldukça önemlidir.

Tatil sırasında gelen mailleri kontrol etmek, fatura ödemeleri yapmak, haberleri okumak gibi işlemler yapılıyor. Tatilde Mobil İnternet Biterse Ne Yapılması Gerek? Sorusunun birden fazla cevabı vardır. İlk önce internetinizin erkenden bitmemesi için telefonumuzda gerekli ayarları yapmanız gerekiyor. Bunlardan farklı olarak çok fazla internet tüketen uygulamaları arka planda kısıtlamanız gerekiyor.

Internet paketim bitti öneri

Ek internet paketleri
Eğer tatilinizin tam ortasında internetiniz biter ve internete acil ihtiyaç duyuyorsanız, servis sağlayıcınız aracılığıyla biten internet paketine ek olarak, belli miktarlarda ve size yetecek kadar internet takviyesi yapabilirsiniz. Bu işlem ek ücretler gerektirmektedir.

En yakın Wi-Fi ağını bulmak
Tatilde Mobil İnternet Biterse Ne Yapılması Gerek? Sorusunun en basit cevaplarından biri internetiniz bittiği an size en yakın olacak şekilde kafe, kütüphane, ya da bulunduğunuz yerin belediye hizmetlerinden yararlandırdığı ücretsiz Wi-Fi ortak noktalarını bulmanız gerekmektedir. Bu noktalara gelerek geçici bir süre internet ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Taşınabilir internet sistemi
Seyahat ederken ve tatilde en çok kullanılan yöntemlerden biri olan taşınabilir internet sistemi, servis sağlayıcıları aracılığıyla, bir cihaz satın alarak gittiğiniz her yerde wi-fi ağı edinebilir ve internetten yararlanabilirsiniz.

Internet paketim bitti öneri

Kalacağınız güne göre günü birlik ya da haftalık internet paketleri işinizi görebilir. Bazı operatörlerde özellikle faturasız hat kullanıcılarına özel 3 bir arada paketler satılmakta. İnternet, konuşma dakikası ve SMS. Eğer daha önce aldıysanız ve günü dolmadı ama paketiniz bittiyse mevcut paketi iptal edip yenisini alabilirsiniz. Merak etmeyiniz günü dolmamış paket haklarınız devam edecektir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours