iOS 11′ den iOS 10′ a geçmek mümkün mü?

Apple, iOS 11 testlerini tamamlamak üzere yakında tam sürüm yayınlanacak. Peki iOS 11′ den iOS 10′ a tekrar geri dönülebilir mi? iOS 10 geri yükleme! (iOS 10.3.3)

teknik destek

Yakın zamanda beta sürümü yayınlanan iOS 11 hızlı bir şekilde kullanıcılar arasında yayılmaya devam etmekte. iOS11 ile bir çok yenilik ortaya çıktığı için oldukça büyük ilgi görmekte. iOS 11 yükleme işlemleri kolay bir şekilde yüklenmekte ve kullanıcı deneyimine sunulmaktadır. Ancak iOS 11 bir beta sürüm olduğu için çeşitli hataların gözlemlenmesi de olası olmaktadır.

iOS 11' den iOS 10' a geri dönme

iOS 11′ den iOS 10′ a geri yükleme

Yükseltme sonrasında karşılaşılan bazı hatalar kullanıcıların bu sürümü terk etme ihtiyacını ortaya çıkarmakta. Gelen geri bildirimler arasında otomatik parlaklığın bazı zamanlar çalışmaması, ekrana gelen bütün bildirimlerin tek dokunuşla kaldırılmasını sağlayan tümünü temizle bölümünün görülmemesi, mesaj uygulamalarında paylaş özelliğinin çalışmaması gibi bir dizi hata gündeme gelmekte. Bu nedenle de iOS 11’den iOS 10’a geçmenin mümkün olup olmadığı merak edilmekte.

iOS11’den iOS 10’a geçiş mümkündür. Bu imkanı kullanarak eski sisteminize geçebilirsiniz. Burada bazı ayrıntılara dikkat etmeniz gerekmektedir. Öncelikle iOS 11 sürümüne telefonunuzu yükseltmeden önce yedek almış olmanız önemlidir. Eğer yedek almışsanız ve iOS 11’den iOS 10’a geri dönecekseniz yedeğinizi hangi sürümde aldığınızda büyük önem taşımakta. iOS 11 kaldırıldığında iOS 10.3.3’e dönüş yapmaktadır. Yedeğinizin çalışması içinde yedeğin iOS 10.3.3 versiyonunda alınmış olması gereklidir.

iOS 10 geri dönme

iOS 11’den iOS 10’a geçiş için şu adımları izlemelisiniz. iTunes’in en son versiyonunu indirin. İpsw.me sitesinden iOS 10.3.3 versiyonunu indirin. Telefonu bilgisayara bağlayın ve kurtarma modunu aktif edin. Bu modu aktif etmek için güç tuşuna ve ana ekran tuşuna basılı tutun. iPhone 7 ve plus telefonlarda ise güç tuşu ve ses kısma tuşuna basın. Kurtarma modu açıldığında geri yükle bölümünden indirdiğiniz dosyayı
seçin. Yükleme işlemi bittiğinde iOS 10.3.3 versiyonuna dönmüş olacaksınız.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours