iPhone SE 2 görüntülendi

iPhone SE’ nin 2′ si yolda. Apple firması bir çok model ile kullanıcıların karşısına çıktı. Bugüne kadar gelen iPhone serisinde tasarım olarak çok da farklı ürünler çıkarmasa da 10. yıla özel ürettiği iPhone X modeli ile kullanıcıların beğenisini kazanmış gibi durmaktadır.

teknik destek

iPhone 8 modeli neredeyse iPhone 6 modeli ile aynı tasarıma sahip. Tabi ki teknik olarak özellikleri daha güçlü bir telefon karşımıza çıtı. Fakat son kullanıcı sadece teknik özelliklere değil aynı zamanda şık bir tasarımı da beğendiği markalarda görmek istemektedir.

Apple  son telefon modeli iPhone X’i tanıttıktan sonra çıkaracağı diğer bir telefon modeli iPhone SE kullanıcılar tarafında merakla beklenilmeye başlanıldı. Hatta çıkan dedikodulara göre tasarım olarakta iPhone SE modelinin iPhone X’e benzeyeceğidir. Fakat bu hafta Macotakara tarafından iPhone SE 2 modeli olduğu iddia edilen bir video yayınlandı.

iPhone SE 2 görüntülendi

1

Çıkmasının üzerinden neredeyse iki yıl geçmesine rağmen iPhone S2 modeli ilk çıktığı model gibi olmayacağa benziyor. Kasa olarak ciddi bir değişim bu telefonu beklemektedir. Apple firmasının çıkardığı son modele ciddi oranda iPhone  SE 2 modelinin benzeyeceği görünüyor. Yayınlanan videoda telefonun ön kısmındaki  çentikli ekran ve arkadaki dikey konumlandırılmış kamera bu benzerliğin olacağını göstermektedir. Ayrıca telefonun yan kısımlarının ise iPhone 5 modelinde olduğu gibi keskin hatlara sahip olacağı görünmektedir.

Bu yıl içerisinde iPhone X ekran boyutlarında fakat daha düşük teknik özelliklere sahip üç farklı telefon modeli firma tarafından tanıtılacak. Fakat Apple firmasının bu telefonlara hangi ismi vereceği ise şuan bilinmemektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours