iPhone WhatsApp’ ta kişiler görünmüyor

iPhone Whatsapp uygulamasında kişiler görülmüyorsa, Whatsapp uygulamasının verimli bir şekilde kullanılabilmesi için telefon rehberinde yer alan kişilerin erişimine izin verilmesi gerekir. iPhone rehberde kişiler görünmüyor sorunu!

teknik destek

iPhone Whatsapp kişilere erişim izni nasıl verilir?
Whatsapp kişileri göremiyorum! Rehberde yer alan kişilerin erişim izni reddedildiyse, iphone telefonda bulunan ayarlar kısmından değişiklik yapılarak tekrardan aktive hale getirilebilir. iPhone ayarlar kısmına girilerek buradan güvenlik kısmına girilir. Güvenlik kısmında yer alan kişiler kısmına girilir. Bu kısımda yer alan Whatsapp durumunun açık olduğuna emin olunması gerekir. Bu sayede Whatsapp erişimine izin verilmiş olur.

screenshot.18868878

WhatsApp kişiler görünmüyor sorunu

Ancak Whatsapp gri olarak görünüyorsa ya da güvenlik ayarlarında görünmüyorsa o zaman farklı bir yol ile işlemin yapılması gerekir. Ancak bu durum pek rastlanan bir durum değildir. Bu durumda iphone ayarlar kısmından genel ayarlara girilmelidir. Genel ayarlar kısmında yer alan sınırlamalar kısmının seçilmiş olduğundan emin olunmalıdır. Emin olunmaması durumunda telefonun tekrardan yüklenmesi gerekebilir.

iPhone Whatsapp kişilerine erişim izni verilmemesi durumunda ne olur?
Eğer whatsapp kişilerin erişim izni verilmiyorsa o zaman bulunan diğer Whatsapp kullanıcılarına ya da gruplarına mesaj gönderilebilir.

Rehber görünmüyor! Whatsapp ayarlarının değiştirilmesi mümkündür. Eğer bu durumlarda yapılmak istenmiyorsa o zaman bulunan kişilerin ismini görmeniz mümkün olmaz. Sadece telefon numaraları görülebilir. Whatsapp’dan yeni bir grup sohbeti başlatmak mümkün olmaz. Aynı zaman da toplu mesaj atma imkanı da olmaz. Bu nedenle de whatsapp kullanıcılarının erişimine izin verilmesi gerekir. Aksi taktirde herhangi bir paylaşım yapma durumu söz konusu olmaz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours