Lenovo Zuk Z3 Max Bomba Gibi Özelliklerle Geliyor

Lenovo markasının yeni amiral gemisi olması beklenen Zuk Z3 Max modelinin görseli ve teknik özellikleri sızdırıldı.

teknik destek

Lenovo markasını hepimiz daha çok bilgisayar alanındaki başarılı işlerinden tanımaktayız. Bilgisayar piyasasının devlerinden olan marka, yakın zamanda telefon piyasasına da hızlı bir giriş yaptı. Çıkardığı telefon modelleriyle adından oldukça söz ettiren marka, telefon piyasasında emin adımlarla ilerliyor. Motorala markasını da elinde bulunduran markanın artık kendi adı altında telefon üretmeyeceği, Motorala markası altında telefon üreteceği gelen haberler arasındaydı. Motorala adı altında da telefon piyasaya süren markanın hakkında bu iddaalar 9 ay önce ortaya atılmıştı. Bu bilgi henüz doğrulanmasa da, yakın zamanda bunun gerçekleşeceği belirtilmektedir.

lenova zuk z3

Çin sosyal medya sitelerinden birinde görülen ekran görüntüsüyle, Lenovo Zuk Z3 Max’ın hangi özelliklere sahip olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır. Bu akıllı telefonun 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla geldiğini belirtelim. Bu özellikleriyle birçok rakibinden üstün olacak firma, cihaz gücünü ise Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga setinin geliştirilmiş versiyonu olan Snapdragon 836 yonga setinden aldığını söylemek mümkün.

Telefonun tasarımına baktığımızda ise; üst ve yanları oldukça ince bir çerçeveye sahip olduğu belirtilmektedir. Fotoğrafta  cihazın alt bölümünün görülmemektedir. Bu özelliklerden anladığımız kadarıyla güçlü bir telefon olarak karşımıza çıkacak Zuk Z3 Max tasarım yönünden de gayet başarılı olacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours