LG X2 özellikleri ve LG X2 fiyatı ne olacak

LG’ nin yeni satışa çıkması beklenen telefonu LG X2′ in özellikleri nasıl olacak?

teknik destek

Sık sık akıllı telefonların kullanılmaya başladığı bu devirde markalar birbirinden çeşitli telefonlar çıkarmaktadır. LG markasının da çıkarmış olduğu LG X2 model markalı telefon

2018 yılında piyasaya çıkarılmıştır. Güney Kore’de en uygun fiyatlı akıllı telefonlar olarak geçmektedir. Türkiye’de de sık sık tercih edilen marka olmaktadır. Telefonu almak isteyen kişiler siyah rengini bulabilirler. Ekranı da siyah kaplama şeklinde olan bir telefondur.

screenshot.1886912825

LG X2 özellikleri

Telefon 4 çekirdekli bir işlemci ile desteklenmektedir. Dahili depolama alanı ise 16 GB şeklindedir. 720* 1280 piksel ekran çözünürlüğüne sahip bir telefondur. 5 inç HD ekrana sahip bir akıllı telefondur. 2B RAM’a sahiptir. Ayrıca dahili depolama alanını arttırmak için micreSD kart yuvası bulunmaktadır. Buraya kart takılabilir. Telefon hem arka kameraya hem de ön kameraya sahiptir. Ön kamera 5 mp iken arka kamera 8 mp’dir. Arka kamera flaşlı bir yapıya sahiptir. Ayrıca otomatik çekme özelliğine sahip olması nedeniyle kolaylık sağlar.

LG X2 fiyatı Türkiye için farklılık gösterebilir Şu an resmi fiyat bilgisi bulunmuyor. Ama 175 dolar gibi bir değere sahip olabilir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours