Nokia 2 Görüntüleri ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Bir zamanların cep telefonu devi olmasına rağmen klasik telefonlardan akıllı telefonlara geçiş sürecini iyi analiz edemediği için çağın gerisinde kalan ve zarar eden Finlandiyalı teknoloji devi Nokia, yeniden fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.

teknik destek

Standart akıllı telefonlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Nokia, Nokia 2 modelini piyasaya sürmeden telefonun özellikleri ve görüntüleri internete sızdı.

Amiral gemisi olacağı konuşulan Nokia 8 ile beraber piyasaya sürüleceği öğrenilen Nokia 2’de 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza olacağı ortaya çıktı. 4.5 inç’lik boyutuyla standart telefon skalası trendini takip eden Nokia, bu telefonla düşük bütçeli kullanıcılarına hitap etmeye hazırlanıyor.

Nokia telefonlari

Snapdragon 212 işlemci ile ne hızlı ne de yavaş olacak telefonun Türkiye satış fiyatının 1000 lirayı geçmeyeceği tahmin ediliyor. Home tuşu bulunmayan telefonda son çıkan akıllı telefonların hemen hemen hepsinde bulunan ve güvenlik için vazgeçilmezler arasında yer alan parmak izi okuyucu telefonda bulunmayacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours