Nokia 7 Plus ve Nokia 4 modelleri çıkacak

Nokia, 2017 yılında mobil sektöre kazandırdığı modeller ile dikkatleri üzerine çeken firma, 2018 yılında bu başarıyı devam ettirebilmek için daha iyi modeller çıkarmaya hazırlanıyor.

teknik destek

Geçtiğimiz dönemlerde yayınlanan haberlerde Nokia 1 modeli çıkarmaya hazırlanan firma şimdide iki farklı model çıkarmak için çalışmalara başladı. Nokia 1 modelinde bu arada Android Go işletim sistemi kullanılacağını sizlere hatırlatalım.

Nokia 7 Plus ve Nokia 4 modelleri çıkacak

Nokia 7 Plus ve Nokia 4 özellikleri

HDM Global firmasının çatısı altında hizmet vermeye başlayan marka 2017 yılında çıkarmış olduğu amiral gemisi Nokia 8 ile ciddi bir satış grafiği yakaladı. Bu başarıyı göre firma 2018 yılında daha fazla telefon piyasaya sürecek. Şuan yayınlanan haberlere baktığımızda 6 yeni Nokia telefon modeli kullanıcılar ile buluşacak. Diğer modeller ile ilgili bilgiler çok fazla yayınlanmasa iki modeli hakkında bazı net bilgiler ortaya çıktı. bu modeller Nokia 7 Plus ve Nokia 4 modelidir.

Nokia markanın 2018 yılında görünüşe göre çok fazla işi görünemktedir. Kısa bir zaman önce Android Go işletim sistemi,ne sahip Nokia 1 modelinin çıkarılacağı duyulurken şimdide 5 yeni model daha piyasaya çıkacağı aynı kaynaklardan duyurulmaktadır. 2017 yılında piyasaya sürülen Nokia 7 modelinin yeni versiyonu olacak olan Nokia 7 Plus’ın daha geniş bir ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Bir önceki modelde firma  5.2 inç ekran ve Snapdragon 630 işlemcisi bulunuyordu. Yeni modelde ise daha geniş bir ekran ve daha performanslı bir işlemci kullanılabilir. Bu işlemcinin Snapdragon 660 olması uzmanlar tarafından tahmin ediliyor.

Diğer bir modeli Nokia 4 için ise şuan itibariyle kesinleşen bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat yayınlanan model numarasından bu telefonun orta segment özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor. 2018 yılında Nokia 9, Nokia 6 (2018), Nokia 8 (2018), Nokia 7 Plus, Nokia 4 ve Nokia 1 modeller HDM Global tarafından tanıtılacak. bu telefon modellerinden bazıları şubat ayında Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtımı yapılacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours