Nokia 8 Özellikleri ve Detaylı İnceleme

Telefon sektöründe yeniden atılım yapmayı amaçlayan Nokia firması, 2017 ilk çeyreğinden itibaren piyasaya adımını atmıştı. Yeni bir amiral gemi ile karşımıza çıkacak olan Nokia’nın son bombası ise Nokia 8 olarak gözüküyor. Samsung ve Apple gibi markalarla rekabete girmeyi amaçlayan firma, eski günlerine dönmeyi amaçlıyor. Şu an gündemde Nokia 8 özellikleri ve görseli yer almaktadır. Geçenlerde Çin’de bir internet sitesinde yayınlanan özellikler ve görseller gündemde oldukça etki yarattı.

teknik destek

Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 8 ile karşımıza çıkacak olan Nokia firmasının Nokia 8 ile sunduğu özellikler gerçekten etkili bir dönüş yaptıklarının göstergesi olarak kabul ediliyor. Çin’de yer alan bilgilere göre Nokia 8’in özellikleriyle diğer firmaları geride bırakması gayet mümkün görünüyor.

nokia 8

Nokia 8’in teknik özelliklerine baktığımızda 6 inçlik bir ekran boyutuna sahip olduğunu görüyoruz. Dev bir ekrana sahip olduğu görülen telefonun, en yüksek ekran boyutu olduğunu belirtelim. Ekran gövde oranına baktığımızda ise gerçekten bizi tatmin eden bir oran karşımıza çıkmaktadır.

Gelen bilgilere 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla karşımıza gelecek telefonun bu özelliklerinin birçok telefonun üstünde olduğunu belirtelim. Kamera konusunda ise 12 MP üstünde bir çözünürlüğe sahip olacağı gelen bilgiler arasında.  Son zamanlarda kamera konusunda yeni anlaşmalar yapan firmanın bu konuda en iyi kamera lansmanında yer almayı hedeflediğini söyleyebiliriz.

Nokia 8’in fiyatına baktığımızda ise 1300 ila 1500 TL olarak Türkiye’de satışa çıkmasını bekliyoruz. Özelliklerine göre oldukça iyi bir fiyata sahip olacak telefonun kullanıcılardan nasıl yorum alacağını merakla bekliyoruz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours