Panoya kopyalandı ne demek nereye kopyalandı

iPhone cep telefonda, Huawei veya Xiaomi panoya kopyalandı ne demek oluyor diyenler oluyor. Özellikle Panoya kopyalandı diyor ama nereye kopyalandı bulamıyorum. Peki fotoğraf, video, Whatsapp mesajı, SMS mesajları ve kopyalanan metin nereye atıyor?

teknik destek

Twitter, Instagram, YouTube ve Facebook panoya kopyalandı uyarısı ekrana geldiyse ve nereye kopyalandığını bilmiyorsanız kısaca “panoya kopyalandı ne demek” yer vereceğiz.

Kopyalama işlemi adet olarak 10 – 15 olabilir. Önbelleği sildiğinizde veya önbellek temizleme uygulaması kullanıldığında kopyalanan nesle siliniyor.

Panoya kopyalandı nedir?

Pano kopyalandı nedir? Bir yazının veya görselin kopyalandığı zaman önbelleğe alınmasına denir. Kısaca telefonun belleğinde geçici olarak kalır. Bazıları durumun karışık olduğunu düşünüyor. Halbuki karıştıracak bir şey yok. Kopyalananı görmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayınız. www.teknolojikhaber.net

  • Boş bir metin dosyası açın.
  • Bu telefondaki not uygulaması olabilir. Mesajlar bölümü olabilir. Ya da Whatsapp’ ta birine yazdığınız alan olabilir.
  • Biz not defterini açtık.
  • Parmağımızla not defterinde boş alana basılı tuttuk.
  • Sonra ekrana gelen “Yapıştır” seçeneğine dokunduk.

IMG 7782

IMG 7783

IMG 7784

Panoya kopyalandı nereye kopyalandı?

Kopyalanan ne olursa olsun ekrana gelecektir. Tabi işlem yaptığınız alanın desteklemesi gerekiyor. Yani kopyalanan yazıysa not defteri olabilir. Ama fotoğrafsa Whatsapp ya da görsel uygulamalar kullanılabilir.

Panoya koplayandı iPhone, Panoya kopyalandı Samsung Galaxy S5, S6, S7, S8,S9, Note, HTC, LG, Sony Xperia, Huawei Asus Zenfone, Vestel, Nokia ve diğer modeller…

Sosyal ağlar için panoya kopyalandı Facebook, Instagram panoya kopyalandı ve Twitter…

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours