Pokemon’ un CEO’ su pişman oldu!

Çok önceki yıllarda çıkartılan Pokemon çizgi filmine ithafen yapılan Pokemon Go oyunu geçtiğimiz sene beta sürümüyle oyuncuların karşısına çıkmıştır. Kısa süre içerisinde tüm dünyada popüler oyunlar arasında kendine yer bulan Pokemon Go tüm dünyada yeni bir çılgınlığı başlatmış, çoğu insan pokemon sayesinde gece gündüz sokaklarda pokemon aramaya başlamıştır.

teknik destek

Öyle ki bazı zamanlarda pokemon go insanların kaza yapmasına hatta ölmesine sebep olmuştur. Şu anda geçen seneye oranla daha az sayıda kullanıcı bulunduran pokemon go bazı ülkeler tarafından gizliliği ihlal ettiği gerekçesiyle yasaklanmıştır. Ülkemizde de pek çok oyuncusu bulunan oyunun beta sürümünden sonra ilgi baya azalmıştır.

Pokemon’ un CEO’ su pişman

Pokemon un CEO su pisman oldu 2

Nintende Switch
Oyun konsolu firmasının daha önce bir çok sabit oyun konsolu çıkarmıştı. Bu sefer çıkardığı konsol ise taşınabilir konsol. Nintendo firmasının şu ana kadar en çok satılan konsolu olan Switch şu ana kadar yaklaşık 1.000.000 adet satma başarısı göstermiştir. Pokemon yöneticisi Tsunekazu Ishihara Switch çıkmadan önce yaptığı açıklama da ”İnsanların akıllı telefon taşıdığı dönemlerde taşınabilir konsolun tutmayacağı” yönünde açıklama yapmıştı.

Bu açıklamasından sonra çok yüksek satış rakamlarına ulaşan Switch hakkında tekrardan bir açıklama yapan Tsunekazu Ishihara, yaptığı açıklamada firmanın kendisini şaşırttığını ve bu kadar satış beklemiyordum dedi. Hala çekinceleri olduğunu dile getiren firma yöneticisi bu kadar satılmasına rağmen hala kullanıcılar için alternatif oyunlar üretemediğini de belirti.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours