Preo P3 Detaylı İnceleme ve Özellikleri

Orta sınıf telefon furyasının son ürünü Preo P3’ü detaylı olarak inceledik. Orta sınıf telefon özelliklerine sahip Preo P3, bütçeye uygun akıllı telefonlar arasında yer alıyor.

teknik destek

Akıllı telefonlar arasında uygun fiyatı ile dikkat çeken Preo P3, gerçekten bütçe dostu bir telefon olarak tasarlanmış. Telefona ilk baktığımızda Iphone 7 ile başlayan çift arka kamera furyasının bu telefona da etki ettiğini görüyoruz.

799 TL gibi akıllı telefon için çok uygun bir fiyata satışa sunulan Preo P3’te orta sınıf telefonlarda görmeye alışkın olmadığımız çift kamera sistemi kullanılmış. Genellikle iPhone 7 gibi üst segment telefonlarda görmeye alışkın olduğumuz bu sistemin bu bütçeyle Preo P3’te yer alması oldukça artı puan kazandırıyor.

Teknosa Preo P3 Akıllı Telefon

Preo P3’ün Teknik Özellikleri

Preo P3, 5inç bir ekrana ve 1280×720 px çözünürlüğe sahip olarak üretilmiş. MediaTek MT6737 çiptsetli işlemciyi kullanan Preo P3’ün 2 GB Ram’i mevcut. Aynı zamanda 16 GB dahili depolama alanı sunan cihaz, microSD ile 32 GB depolama alanına kadar arttırılabiliyor.

Cihazın ön kamerası 5 MP, arka kameraları ise 8 MP ve 2 MP olarak tasarlanmış. Cihazı kutusundan çıkardığınızda Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çalışıyor. Batarya kapasitesi 2300 mAh olarak hazırlanan Preo P3, 799 Tl üzerinden alıcılarını bekliyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours