Android toplu mesaj gönderme uygulamaları

Android telefonda toplu mesaj gönderme uygulaması var mı? Toplu SMS atmak için çalışan bir kaç uygulama bulunmakta. Tabi zamanla bunlarda da sorunlar görülmekte.

teknik destek

Akıllı telefon ve tabletler son dönemlerin vazgeçilmez bir sistemi haline gelmiştir. Bu sistemin android uygulamalar ile bütünleşmesi sayesinde işler daha da kolaylaşmıştır.

Toplu mesaj gönderme uygulamaları

Toplu mesaj gönderme programı, mobil bir dev olan smart mobil solution uygulamasıyla da Android işlem sistemi ile çalışmakta olan cihazlar toplu bir sistem olan mesajlaşmaya bir kaynak olarak gösterilebilir. Gelişen özelliği sayesinde mobile dev smarty solution uygulamasıyla kullanıcılar istedikleri zamanda istedikleri gruplar üzerinden toplu olarak mms, sms gibi mesajları yollayabilecekler. Çoklu olarak mesaj uygulaması için “sms go” sayesinde rehberde bulunan bütün kişilerinize toplu bir şekilde mesaj gönderimi yapmanız mümkün olur. Sağlayacak olan bu yarardaki uygulamanın özellikle önemli olmuş olduğu günler içinde de yardımınıza geliyor.

Android toplu mesaj gönderme uygulamaları

Toplu sms gönderme

Kitle mesajlaşma, söyleyecek ve duymak istediğiniz bir şey olduğunda harika iş çıkar: iş arkadaşlarınız, arkadaşlarınız, aileniz, akrabalarınız, takım arkadaşlarınız ve müşterilerinize (bir işletme sahibi veya pazarlamacıysanız) mobil uygulama ile toplu SMS gönderme. Toplu mesaj atma

Hizmet alanınızı genişletin ve zamandan tasarruf edin! Adres defterleri. Kullanıcılar, adres defterlerini çevrimiçi hizmette olduğu gibi yönetebilir: bunları ekleyebilir, alıcıları silebilir, düzenleyebilir, ekleyebilir veya silebilirsiniz. Raporlar. Mesaj teslim raporları sağlandıktan sonra: teslim durumu, tarih ve gönderilen ve gönderilen sms, taşıma maliyetleri. Ayrıca, her bir kampanyayla ilgili ayrıntılı bir rapor görüntüleyebilirsiniz. İstisnalar. Kullanıcı sms alma aboneliğinden çıkarsa, telefon numarası otomatik olarak istisnalar listesine gider. Bu durumda, listeden çıkarılması olanaksızdır.

Detaylar Rehberdeki kişilere toplu mesaj atma

Rehberdeki kişilere toplu mesaj atma

Telefonda toplu mesaj gönderme programlarını genelde denemeden net emin olunamıyor. Örnek verdiğimiz uygulamalar test edilebilir. Örnek iOS iPhone için “hızlımesaj by hyperthree” uygulaması kullanılabilir. Toplu sms’ lere başlıkta ekleyerek daha sonra yine göndermenizi sağlayabiliyor. Örnek kandillerde, Ramazan bayramı, Kurban bayramı ve diğer bayramlar için grup şeklinde oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz başlıkla seçtiğiniz rehberdeki kişiler hep kayıtlı kalır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours