Xperia XZ1 ve XZ1 Compact Android 8.0 ilk güncelleme

Android 8.0 ile çıkan Sony Xperia XZ1 ve Xperia XZ1 Compact ilk güncellemesini aldı.

teknik destek

Sony markası bir çok alanda ürün çıkarmakta. Sony logosunun bulunduğu farklı ürün gruplarındaki cihazları etrafımızda görmekteyiz. Sony markası kullanıcılarının genellikle güvenini kazanmış markadır. Firma bu güveni de arkasına alarak mobil sektörde ürünler piyasa sürmektedir. Bugüne kadar bir çok Sony marka mobil sektörde kendine yer bulmuştur. Firma her geçen gün yeni modelleri ile bu sektörde var olmaya devam etmektedir.

Bu haberimizde Sonu firmasının son çıkardığı telefon modelleri olan Xperia XZ1 ve XZ1 Compact için yayınladığı güncellemeleri paylaşacağız. Sony’nin bu telefon modelleri için yayınladığı ilk güncellemenin sürüm numarasını aşağıdaki başlığımız altında sizlere aktaracağız. Peki bu yeni gelen güncelleme İle ne gibi yenilikler bizleri beklemektedir.

Xperia XZ1 ve XZ1 Compact için güncelleme yayınlandı

Xperia XZ1 ve XZ1 Compact güncelleme yayınlandı

Sony markasının en üst segment telefon modelleri olan Xperia XZ1 ve XZ1 Compact için  yayınladığı güncelleme bugünden itibaren telefonlar üzerinden güncellenebilmektedir. Xperia XZ1 ve XZ1 Compact modellerini Sony en son android işletim sistemi olan Android Oreo ile piyasaya sürdü. Piyasaya çıktıktan sonra bu telefon modelleri için firma ilk güvenlik güncellemesini yayınladı. Xperia XZ1 ve XZ1 Compact için yayınlanan güncellemeye firma  47.1.A.2.374 numarasını verdi.

47.1.A.2.374 sürümlü güncellemeye genel olarak baktığımızda yeni herhangi bir özellik katmadığı görünüyor. Fakat güvenlik açısından bu güncellemeler ciddi açıkları kapatmaktadır. Bundan dolayı en az yeni özellik kadar bu güncellemeler de önemlidir.

Yukarıdaki resimde güncelleme bilgileri sizlerle paylaşılmıştır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours