Sinek kovan telefon LG K7i

Sinek kovan telefon karşınızda! Mobil sektör gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Firmalar bu sektörde dikkat çekebilmek için farklı işlevleri olan telefon modelleri üretmektedirler. Büyük pastadan imkanları dahilinde daha büyük pay alabilmek için bazı firmalar telefonlarına farklı özellikler eklemektedirler. İşte bugünkü haberimizde LG firmasının LG K7i modeline koyduğu sinek kovma özelliğinden sizlere bahsedeceğiz.

teknik destek

Sinek kovan telefon LG K7i

Sinek kovan telefon LG K7iSinek sa

Sinek kovma özelliğine sahip olan LG telefon modeli Hindistan ülkesinde resmi olarak tanıtıldı. K7i ismi ile piyasada satılacak olan telefon modelinin özellikleri giriş düzeyinde olmaktadır. Giriş seviyesinin yanında telefonda ayrıca sinek kovma özelliği bulunacaktır.

Hindistan ülkesinde genel bir sorun olan sivri sinekler için ülkede farklı çözüm önerileri üretilmektedir. Bu sorunu gören LG firması da daha önceki senelerde Smart TV’lerine koyduğu sivrisinek kovma özelliğini şimdide akıllı telefonlarına koydu.

Özellik olarak giriş düzeyinde olan LG K7i modeline özel olarak üretilen arka kapak ile telefon sinek savma özelliğine sahip olmaktadır. Telefona takılan kapak belirli ses dalgaları yayarak sivrisinekleri sizden uzak tutmaktadır. Ayrıca bu özelliğin sağlığa herhangi bir zararı dokunmamaktadır.

LG K7i özellikleri

Teknik donanım olarak ise K7i telefon modelinde 5 inç büyüklüğünde ekran 750p çözünürlüğü bulunmaktadır. Telefonda 1.4 Ghz hızında 4 çekirdekli bir işlemci bulunmaktadır.

Ayrıca telefonda 2 GB RAM ve arttırılabilir 16 GB depolama alanı bulunmaktadır. LG K7i modelinde 8 megapiksel ve 5 megapiksel kameralar kullanılmıştır. Batarya kapasitesi olarak ise 2500 mAh kullanılmıştır. 8.1 mm kalınlığında olan telefon 138 gram ağırlığındadır.

LG K7i fiyatı

Sinek kovma özelliğine sahip K7i modeli 120 dolar üzerinden satışa sunulacaktır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours