Sonsuzluk ∞ işareti WhatsApp nasıl yapılır

Sonsuzluk işareti nedir? ∞ tarihi çok eski olan bu sembolün geçmişi 1655 yıllarına dayanıyor. Bulan kişinin neden ilham alarak bulduğu bilinmiyor. Sembol sonsuzluğu ifade ediyor.

teknik destek

Şu an bu işaret sevginin ifadesi olarak tercih ediliyor. Sonsuza kadar gibi kullanılmakta. Hatta çok sayıda çeşitte takıda da kullanılmakta. Hediye olarak’ ta tercih edilmekte.

Sonsuzluk simgesi

iPhone ve Android telefonda sonsuzluk işareti bulunmamakta. Sonsuzluğun işaretini çıkarmak için eklenebiliyor. Özellikle iPhone’ da. Windows’ da ise ilgili sayı ve karakterin yazılması ile çıkmakta.

Sonsuzluk işareti Windows yazma

Klavyeden ALT + 8734 ile çıkmakta. Ama bazı klavyelerde çıkmadığından kısayollu bulmanız için aşağıda resimli olarak anlattığımızı uygulayabilirsiniz.

Arama kutucuğuna karakter yazdığınızda karakter eşlem seçeneği çıkacak. Tıklayıp açılan bölümde aşağıda bulunan gelişmiş görünüm işaretleyip unicode’ a git bölümüneyere 221E yazın. www.teknolojikhaber.net

screenshot.1893

iPhone sonsuzluk işareti nasıl yapılır?

Sonsuzluk işareti iPhone için ayarlar dan genel – klavye – metin değişimi buradan da + simgesine tıklayın. İlk seçenek ifade‘ ye sonsuzluk sembolünü yapıştırın. Bu sembolü yazımızdan kopyalayabilirsiniz. Yani buradan  ve kestirme‘ ye ise mesaj yazdığınızda karşınıza gelecek kelimeyi yazınız. Örnek sonsuz…

IMG 7889

IMG 7890

IMG 7891

IMG 7892

IMG 7894

Android sonsuzluk işareti! Android içinde alternatif klavye uygulaması kullanılabilir. Ya da haberimizdeki simge kopyalanıp yapıştır seçeneği ile aktarılabilir.

Whatsapp sonsuzluk işareti

Sonsuzluk işareti Whatsapp‘ ta nasıl yapılır? Bu örnek iPhone içindir. Önce den eklediğimiz simgeye artık Facebook, Twitter, Instagram ve Whatsapp uygulamasında kullanabiliriz. Yine aynı şekilde kısa kelimeyi yazmamız yeterli. SMS ile de aynı işlemi yapabilirsiniz.

IMG 7896

IMG 7900

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours