Sony çift kameralı Xperia modeli

Teknoloji dünyasının önde firmalarından biri olan Sony akıllı telefon sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Firma bu zaman kadar bir çok telefon piyasaya sürdü. Piyasaya sürülen modelleri ile bu sektörde bir yer edinen Sony şimdide telefonlarına yeni özellikler eklemeye hazırlanıyor.

teknik destek

Sony çift kameralı Xperia

Sony çift kameralı Xperia modeli

Firma teknoloji dünyasında bir çok ürünün üretimi durdurarak mobil sektörde gücünü kullanmaya devan ediyor. Sony firması akıllı telefon sektöründe çift kamera kullanmayan nadir firmalardan biridir. Şuan bir çok telefon markası artık telefonların arka bölümlerine iki kamera koymaktadırlar. Sony firması da bu özelliğini yakında orta segmentte çıkaracağı bir telefon modeli ile bırakacak gibi.

GFX Bench kayıtlarında Sony H3212 Avenger ismiyle ortaya çıkan modelinde çift kamera kullandığı görülmektedir. Xperia XA Ultra ismiyle piyasaya çıkacak olan modelin orta segmentte olması beklenilmektedir.

Fakat firmanın kullanacağı çift kamera diğerleri gibi arka kapakta değil ön kısmd ayer alacak gibi..

Sony çıkaracağı bu telefon modelinin ön kısmında 16 MP ve 8 MP olmak üzere iki farklı kamera kullanacağı test edilen telefonda görünmektedir. Ayrıca bu telefon modellerinde buluna bu kameralar 4K video çekme özelliğine sahip olacak. Arka kısımda kullanacağı kamerada ise 4K video çekebilen 24 megapiksel bir kamera bulunacaktır.

6 inç büyüklüğüne sahip olacak bu telefon modelinde 18:9 formatında FULL HD çözünürlük bulunacak. Ayrıca işlemci olarak ise Qualcomm’un 1.8 GHz kullanılacak.

Son olarak ise telefonda 45 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza olduğu görülüyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours