Xiaomi katlanabilir telefon en iyisi

Xiaomi’ nin katlanır telefonu, şirketten bir teaser videosunda yayınlandı. Xiaomi şirket kurucu ortağı ve başkanlarından Lin Bin, Weibo’ da yaklaşık 2 dakika süren bir video ile katlabilir telefonu için ayrıntılarıyla paylaştı.

teknik destek

Cihazın her iki tarafı da bir tablet form faktöründen daha kompakt bir telefona dönüştürmek için geriye doğru katlanabilir durumda. Son zamanlarda gördüğünüz diğer katlanabilir telefonların aksine, bu kesin ama kesin teknoloji için daha pratik bir kullanım gibi duruyor.

Xiaomi katlanabilir telefon en iyisi 1
Xiaomi katlanabilir telefon

Xiaomi, katlanabilir telefonu hakkında pek fazla ayrıntı sunmuyor, ancak videoda cihazın sadece bir mühendislik modeli olduğunu ortaya koymakta. Bin, Xiaomi’nin “esnek katlama ekranı teknolojisi, 4 tekerlekten çekişli katlama mili teknolojisi, esnek kapak teknolojisi ve MIUI uyarlaması gibi bir dizi teknik sorunu” ele geçirdiğini belirtmiş.

Xiaomi, aynı zamanda da MIUI yazılımını katlanabilir telefona uyarlamış gibi görünüyor. Tabletten telefon moduna geçmeden önce cihazın oynatıldığı bir video görünüyor. Xiaomi katlanır telefonu Ocak başlarında sızdırılmış ve Samsung’ un katlanır telefon prototipi ve Royole’ nun katlanabilir cihazı gibi cihazlarla rekabet etmeye planlanmış . Huawei tarafında ise katlanabilir cihaz için yeni planlama yapıldığı bildirildi. Lenovo ise bükülebilir telefonlar için çalıştığını açıkladı. Hadi hayırlısı. 🙂

Xiaomi, katlanabilir telefon hakkında çok daha fazla ayrıntıya henüz ulaşılamadı. Lakin “Mobile World Congress” tahmini 1 ay içinde başladığında, çok yakında katlanabilir telefonlar için çok daha fazla şeyler duyacaksınız.

Xiaomi katlanabilir telefon videosu yayınlandı