iPhone sürekli reklam çıkıyor reklamlar nasıl engellenir

iPhone sürekli reklam çıkıyor, Android kullanıcısı kadar soran çıkarmıyor olsa dahi zaman zaman istemsiz reklamlarla karşılaşıyoruz. Kolay kolay virüs bulaşmadığı söyleniyorsa olsa da, kıyısından köşesinden etkilendiği oluyor.

teknik destek

iPhone’da reklamları engellemek istiyorsanız, sizi suçlamıyoruz. En iyi zamanlarda çok sinir bozucu oluyorlar, en sevdiğiniz içeriği zaten yer için itilmiş bir mobil ekranda izlemenin önüne geçiyorlar.

iPhone’un yerleşik tarayıcısı Safari’nin yalnızca bir pop-up engelleyici ile gelmesi ve bir reklam engelleyici ile gelmemesi can sıkıcı. Neyse ki, üçüncü taraf reklam engelleme yazılımı satın almadan iPhone’da reklamları engellemenin bir yolu var ve bu da Opera tarayıcı biçiminde geliyor.

Ücretsiz reklam engelleme tarayıcısı

Opera, bir çok kullanıcının zaman zaman imdadına yetişen gizli kahramanlardan biri ve ücretsiz olarak hizmet vermekte. Sanırız pek çok insan bu tarayıcının bir çok özelliğini bilmiyordur. Hatta denemek dahi istemeyenler oluyor. Opera’ yı az veya çok bilgisayarlarda yıllarca kullandık ve şimdilerde de ara ara mobil cihazlarda kullanıyoruz.

Peki neden opera? Kolaylaştırılmış, güvenilir, güzel ve masaüstü kullanıcıları için varsayılan olarak sosyal ve mesajlaşma uygulama uzantıları, lanet ücretsiz bir VPN ve tahmin etmiş olabileceğiniz gibi açılır pencere ve reklam engelleme dahil olmak üzere gerçekten harika yerleşik özellikler sunuyor.

Ayrıca bir kripto para cüzdanı özelliğinin yanı sıra tarayıcının Opera GX adlı PC ve mobil cihazlarda ısmarlama bir oyun sürümü var. Opera tarayıcısını en iyi reklam engelleyiciler listemize koymamız şaşırtıcı değil .

Şimdi, Opera’nın mobil sürümü sosyal uzantılara sahip değil (zaten bir akıllı telefonda pek mantıklı olmaz). Ne yazık ki, ücretsiz VPN’i de içermiyor. Bununla birlikte, araya giren reklamlar olmadan ücretsiz olarak göz atmanıza izin veren reklam engelleyici özelliğine sahiptir. Opera’yı denerken, onu kesinlikle sevdiğinizi de fark edebilirsiniz ve bu nedenle, arkadaşlarınızla övünmek ve niş görünmek için parlak yeni bir tarayıcıyla uzaklaşabilirsiniz.

Bunların hepsi size iyi geliyorsa, işte iPhone’da reklamları Opera ile ücretsiz olarak nasıl engelleyeceğiniz.

iPhone da reklamlar nasil engellenir 1
iPhone sürekli reklam çıkıyor reklamlar nasıl engellenir
iPhone da reklamlar nasil engellenir 2
iPhone reklamlar nasıl engellenir

Opera ile iPhone reklamları engelleme

  1. Ana ekranı hafif aşağı kaydıralım ve “opera tarayıcı” yazalım. Sonra Al butonuna ya da daha önce indirdiyseniz iCloud simgesine dokunun. Uygulamayı indirin.
  2. Yüklü olan tarayıcımızı açalım. İlk kez kullanıyorsanız, ilk karşılama ekranında Devam’ a dokunun, ardından veri toplama bildirimini kabul etmek için İleri’ye dokunun. Bir sonraki ekranda, Reklam Engelleme seçeneğini açın ve Taramayı başlat ile devam edin.

Not: Veri toplama tercihlerini daha sonra tarayıcı ayarlarının Gizlilik Onayı bölümünden değiştirebilirsiniz. Opera’nın hangi verileri toplayıp kullandığını sınırlamak için bunu yapmanızı tavsiye ederim.

  1. Opera’yı ilk kullanışınız değilse veya reklam engelleme ayarlarınızı değiştirmek istiyorsanız, ekranınızın sağ alt kısmındaki üç çizgi simgesine ve ardından Ayarlar’a dokunun.
  1. Reklam Engelle.
  1. Reklam Engellemeyi açmanız yeterli olacak.

iPhone sürekli reklam çıkıyor sorununa yönelik çözüm önerilerini kısa bir şekilde sizlere anlattık. Sonraki önerimiz iPhone’ dan iPhone’ a veri nasıl aktarılır?

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours