Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık sorunu

Yorumlarda Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık hatası sürekli çıkıyor mu? Normalde kaç yıldır devam eden bir uyarı metnidir. Uygulama tarafında veya sunucu tarafında olumsuz bir şeyler olduğunda karşımıza çıkıyor. Lakin bir süre sonra kendiliğinden çözülüyor.

teknik destek

Şirkette önemli gelişmeler devam ediyor. Kaç senedir talep edilen tweet düzenleme özelliği hakkında yakın bir zamanda bir göz kırma olayı gerçekleşti. Resmi ağızdan belki zamanla bir çalışma yapılacağını düşündüren bir açıklamaydı. Diğer önemli çalışma ise çalıntı içerikler sorunu. Bu da uzun yıllardır devam edilen çalışmalardan biri. Her ne kadar gerekli önlemler ve yaptırımlar olsa da bazen yetersiz kalıyor.

Aşağıda geçmişte yer alan bir haberimizi tekrar sizle paylaşmak istedik.

Hay aksi bir hatayla karşılaştık hatası

Tweet yorumlarına girdiğinizde yorumlar açılmıyor ve karşınıza hay aksi, bir hatayla karşılaştık ve tekrar dene çıkıyor. Buradaki uyarının çoğunlukla ağın sistemindeki bir sorun mesajı olduğunu belirtelim. Çıktığında yavaş yavaş yayılıyor gibi görünmekte.

Hay aksi, Twitter yorumlarına girdiğinizde açılmayan yorumlarda uyarı olarak bu yazar. Biz geçmişte internet bağlantısında sıkıntı çektiğimizde karşılaşırdık. Yani sanki bağlanmaya çalışıyor ama bağlanamıyor sorunu gibi duruyor.

Twitter hay aksi nasıl çözülür?

Alınan uyarılardan sonra bazen 3-4 kez tekrar dene yaparak sorun çözüldüğü oluyor. Bazen de uygulamadan tamamen çıkıp tekrar girip denediğimizde sorunsuz açılıyor. Lakin bir kaç paylaşıma daha girdiğinizde sonuç aynı oluyor.

  • Önerimiz önce arama alanında daha önce Twitter’ da bunla alakalı sizin dışınızda sorun yaşayanlar olmuş mu bakınız.
  • Varsa farklı internetle ve mobil cihazla deneyin. Duruma göre bilgisayarla denersiniz.
  • Pek yaşayan yok ise, farklı cihazlarda denediniz ise, uygulamanın farklı bir sürümüne geçin. Ya da kaldırıp tekrar kurun.
  • Android sistemli bir telefona sahipseniz o zamanda uygulamalar adlı bölüme telefonunuzda girin, Twitter’ ı bulun, önce önbellek ve sonrasında güncelleme kaldırmayı uygulayın.
  • Sürekli yaşayanların kesinlikle önceki bir Twitter sürümünü denemeleri gerekiyor. Duruma göre cihaz çok eski ise o zamanda parallel space denilen bir uygulama kullanılır. Ya da benzeri uygulamalara bakılır. Bu uygulamanın mantığı bir çok sosyal hesabınızı bir uygulamadan yönetme sağlanır.

Tekrarlayalım yukarıdaki 4. madde düzgün şekilde yapılırsa bir ihtimal sorunsuz kullanım yapılacak. Tabi geçici olacaktır. Birde telefonun yeterli boş alana ve tarihi doğru olduğundan emin olun.

Detaylar:

https://www.andronova.net/sorular/twitter-hay-aksi-bir-hatayla-karsilastik.html
Twitter hay aksi bir hatayla
Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık sorunu

Çalıntı içeriklerle ilgili çalışmalar

Twitter’ın özellikle büyük firma ve kuruluşlar için çalıntı içerikleri kaldırdığına daha önce şahit olmuştuk. Twitter bu özelliğini şimdi de bot hesaplar üzerinden şaka paylaşımı yapan ve birbirinin kopyası niteliğinde olan Twitter hesapları için planlıyor.

İlk önce @PlagiraismBad hesabında gözlenen konu ile ilgili Twitter tarafından kesin bir açıklama gelmese de artan Twitter kullanıcı sayısı ve fake hesapların önüne geçmek konusunda firmanın çalışmaları olduğunu biliyoruz.

Fake hesapların birbirini takip etmesi ile ünlü biriymiş gibi gösterilen hesaplara diğer kullanıcılar da orjinal hesap zannedip abone oluyor, takip ediyorlar. Program ile ayarlanmış bot hesap ise belirlenen Twitter kullanıcılarının içeriklerini yayınlandıktan saniyeler sonra kopyalayıp kendi şakasıymış gibi paylaşıyor.

Deneme yanılma yoluyla bota takılan hesapların tweetleri üzerinden denendiğinde Türkiye ve birçok ülkede bu tarz hesapların sayısı neredeyse normal hesapların sayısına eşit durumda.

Sitede gereksiz trafik oluşturan ve firmanın sunucuları meşgul eden bu hesaplardan Twitter da uzun zamandır rahatsız olduğunu belirtiyor. Doğruluğu henüz belli olmayan güncellemenin ne zaman geleceği ve kopya tweetlerin silinme durumu hakkında firma tarafından açıklanan bir tarih henüz olmasa da güncellemenin çok da geçe kalmaması bekleniyor.

Yorumlarda Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık sürekli çıkanların araştırmadan bir işlem yapmaması önerilir. Birde Türkiye’ de sadece çıkıyorsa birde vpn kullanılarak denenmeli.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir