YouTube Go nedir nasıl video indirilir

YouTube Go uygulaması indirmeye açıldı. YouTube Go nasıl kullanılır detaylar haberimizde…

teknik destek

YouTube geçtiğimiz yıllardan YouTube Go uygulamasını duyurmuştu fakat kullanıma 2017 senesinde geçilebildi. Kullanıma başlanmasıyla birlikte ne olduğu ve neye yaradığına dair sorular ortaya çıkmaya, kafaları kurcalamaya başladı. Peki ilk olarak Hindistan’da tanıtılan ve beta sürümü yayınlanmış olan Youtube Go uygulaması hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir?

YouTube Go nedir nasıl video indirilir

YouTube Go nedir

YouTube Go neye yarıyor? YouTube Go sayesinde kota konusunda sıkıntı yaşayan birçok insanın sıkıntısı gideriliyor. İzlenmek isteyen bir video herhangi bir yerde ve şekilde indirilerek daha sonrasında hiç internet kullanmaya gerek duyulmadan izlenebiliyor. Uzun yolculukları seven insanlarında YouTube Go ile evlerinde video indirerek yol boyu internet kullanmadan izleyebilme istekleri gerçekleşiyor. Bunu sağlayan birçok uygulama aslında daha öncesinde bulunuyordu. Fakat Youtube resmi olarak yaptığı bu uygulama sayesinde çok daha farklı özellikler sağlamış gözüküyor.

YouTube Go nasıl kullanılır YouTube Go video nasıl indirilir

Herhangi bir yerde herhangi bir zaman diliminde YouTube’dan internetsiz video izlemeye yarayan YouTube Go uygulaması, telefona indirildikten sonra normal YouTube gibi video aranıyor ve hangi kalite seçilirse o kalitede indirilerek her yerde açılıp izlenebiliyor.

YouTube Go nasıl yüklenir? YouTube Go uygulaması beta sürümü olarak şu an sadece Android işletim sistemine sahip olan telefonlara yüklenebiliyor. Uygulamayı indirmek için arama butonuna YouTube Go indir yazarak çıkan aşamaları takip etmek yeterli olacaktır. Uygulama APK olarak telefon belleğine ya da hafıza kartına indirilebiliyor.

YouTube Go indir dene! Tama sürümle beraber iOS iPhone App Store’ den, Android ise Google Play Store’ den indirebilirsin.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours