Facebook bildirim ayarları

Facebook güvenlik ayarları, e-posta ve cep telefona mobil bildirim mesajlarını açma kapatma ayarlarına yer verdik.

teknik destek

Facebook uygulaması birçok insan tarafından bir sosyal medya aracı değil de birisini takip etmek ya da hoşlandığı bir kişinin özelliklerini öğrenmek konusunda birebir uygulamadır. Facebook uygulamasında her gün milyonlarca insan olduğunu düşünürseniz hesabınıza ulaşmak isteyen ya da resimlerinizi, videolarınızı, özel paylaşımlarınızı çalmak isteyecek de bir o kadar kişi vardır. Facebook uygulamasında her gün yaklaşık 300 bin kişinin hesabını ele geçirmek için saldırılar yapılıyor.

Hesabın çalınmasını önlemek için en iyi korunma yollarından biriside Facebook hesabınızın gizliliğidir. Hesabınızda ki paylaşımlarınızın hepsinin başkaları tarafından görülmesine gerek olmadığını düşüyorsanız bu yazımızda Facebook hesap bilgilerinizi kimlerin görebileceğini, Facebook da kimler arkadaşlık isteği gönderebileceği, Facebook da paylaştıklarınızın kimler tarafından görüleceği gibi birçok bildirim ve gizlilik ayarlarını yapmanız konusunda görsel olarak yardımcı olacağız.

Facebook bildirim ayarları nasıl yapılır?

Ayrıca Facebook hesabınızdaki tüm hareketlerde size bildirim geliyor ve siz bu durumdan rahatsız iseniz aşağıdaki görsellerden yararlanarak bildirim ayarlarınızı düzenleyebilir ve sadece sizin istediğiniz durumlarda bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz.
Öncelikle işlemlere başlamak için Facebook hesabımıza giriş yapalım.

Facebook bildirim ayarları

Facebook gizlilik ayarları

Facebook güvenlik ayarları

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours