WhatsApp silinen mesajları geri alma 2018

Whatsapp uygulamasını kaldırdınız ya da yanlışlıkla sildiğiniz mesajları geri almak istiyorsunuz. O zaman Whatsapp’ ın kendi yedekleme sisteminden geri alabilirsiniz. Tabi yedeklemeyi kapatmadıysanız! Peki silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır?

teknik destek

İletişim çağının altın uygulamalarından birisi olan Whatsapp, internetin olduğu her ortamda dünyanın neresinde olursanız olun herkesle haberleşebilmenize olanak sağlayan bir mesaj uygulamasıdır. Kullanıcılarından tam not alan ve sürekli güncellenen sürümleri ile daha da pratik hale gelen bir alt yapıya sahiptir. Güvenlik, yedekleme, gizlilik gibi bir çok özelliği ile de hesabınızı ve sizi güvenceye almakta, iletişimi eğlenceli ve kolay hale getirmektedir.

WhastApp silinen mesajlar nasıl geri yüklenir?

Silinen mesajları geri alma: Çeşitli sebepler sonucunda Whatsapp’ taki sohbetlerinizin silinmiş olması bu mesajların geri gelmeyeceği anlamı taşımaz. Çünkü program yedekleme alt yapısı ile kullanıcıların yaşayabileceği bu sorunlara çözüm sağlar. Eğer Whatsapp mesajlarınızı geri yüklemek istiyorsanız öncelikle uygulamayı silmeniz gerekir. Ardından tekrar yüklemek için telefonunuza indiriniz.

Hesabınızı yeniden oluştururken Whatsapp size daha önceki mesajları tekrar yüklemek isteyip istemediğinizi sorar. Bu soruyu onaylamanız halinde sohbet ekranınıza eski mesajlarınız yüklenecektir.

WhastApp yedeği geri yükleme

Whatsapp yedekleme seçenekleri neden önemlidir? Yanlışlıkla silinen mesajları geri getirmek için önemli. Uygulamayı sildiğiniz ve tekrar yüklediğinizde size varsa mevcut yedeği geri yüklemeniz önerilir. Whatsapp iletişim…

WhastApp yedeği geri yükleme

screenshot.18868872

screenshot.18868873

Whatsapp ayarlar seçeneğinde bulunan yedekleme özelliği dikkat çekilmesi gereken konulardan birisidir. Çünkü onayladığınız yedekleme işleminin ne kadar süreyi ve neleri kapsayacağını tercihleriniz ile belirlemiş olursunuz.

Sildiğiniz mesajların sadece en son ekranda kalan ve kısa süreli bir geçmişe ait olanlarının geri geleceğini unutmamalısınız. Daha önemli bir durum olması seçeneğini düşünürseniz yedekleme işleminizin süresini buna dikkat ederek belirlemeniz sizin için kesinlikle daha yararlı olacaktır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours