Turkcell Lifebox nedir nasıl yedek alınır?

Turkcell Lifebox nasıl kullanılır? fotoğrafları, videoları, rehberi ve dosyaların yedeği nasıl alınır?

teknik destek

Lifebox ile birlikte, hem fotoğraf, hem video, hem de müzik başta olmak üzere tüm dosyaların saklanarak muhafaza edilebileceği bir saklama alanı olarak kullanılıyor. İnternet bağlantısı kurabildiğiniz her yerde, her zaman kolay bir şekilde tablet, telefon veya da bilgisayar ile birlikte mevcut olan tüm bu dosyalara ulaşabiliyor ve aynı zamanda tüm sosyal medya alanlarında, sevdiklerinizle de paylaşma imkanınız bulunuyor.

Ayrıca, bu uygulamayı indiren ve giriş yaparak aktif hale getiren herkese de, 1gb miktarında saklamak için alan hediye ediliyor. Ayrıca bu saklama alanını daha da çok artırmak için ek paket alma imkanınız da bulunuyor ve alınmış olan tüm paketler, otomatik bir şekilde de yenileniyor.

Turkcell Lifebox nedir

Turkcell Lifebox nedir nasıl yedek alınır?

Lifebox’ı nasıl indiririm?
Bütün uygulama marketleri üzerinden bu uygulamayı indirme fırsatınız bulunuyor.

Lifebox’a nasıl giriş yaparım?
İndirilmiş olan bu uygulama açılıyor ve internet bağlantısı ile giriş yapılıyor. Mevcut e-posta adresiniz ve de şifresini de girdikten sonra lifebox uygulaması açılmış ve de aktif bir hale gelmiş oluyor. Bunun ardından da kullanmak için başka bir adıma gerek kalmıyor.

Lifebox’ta neler yapılabiliyor?
Lifebox uygulamasında bulunmakta olan hikaye modunu kullanarak anı videoları yapmanız mümkün oluyor. Yüklemiş olduğunuz tüm fotoğrafları yazdırma olanağınız bulunuyor. Ayrıca, dropbox hesabında bulunmakta olan fotoğrafları aktarabiliyor ve de internet olan her yerde bu fotoğraf ve dosyalarınıza da ulaşma imkanınız bulunuyor.

Lifebox ile alınan yedekler siz bu hizmeti sonlandırana kadar devam eder. Lifebox yedek alma işleminden sonra alternatif yedek alma olarak Google Drive kullanmayı ihmal etmeyiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours