YouTube para nasıl kazanılır

Youtube büyük bir sanal video barındırma merkezidir. Çeşitli videolar çekerek insanlara sunulan bir platform. Peki para nasıl kazanılır?

teknik destek

Youtube para kazanma nasıl yapılır detaylı anlatımı videolarda bulabilirsiniz.

Youtube nasıl para kazanılır?

Youtube para kazanma: Youtube’a çeşitli videolar yükleyip para kazanılması mümkündür ilk başlarda bir telefon kamerası ile başlanılabilir. Etrafta dikkat çeken olayları, başınıza gelen komik ve ilginç anıları veya bilgisayar başında oynanılan oyunun videosunu çekip insanlara sunulması bile yeterlidir. İnsanlar videoları izledikçe kitleniz artış gösterir ve abone sayısı da her geçen gün artar.

Youtube’dan para kazanma bu şekilde mümkündür ama çeşitli şartları vardır. Öncelikle videonun özgün bir içeriğe sahip olması gerekir çalıntı yani spam olmaması gerekir

screenshot.18869128412

Youtube’dan paramı nasıl alırım?

Belli bir izlenme sayısına ve abone sayısına ulaştıktan sonra youtube e-posta yoluyla iletişime geçer ve adsense’ye yönlendirir.

Kişisel bilgileri ve adresi yazarak youtube karşı tarafla iletişime geçer ve belli bir zaman inceleme yaptıktan sonra sıkıntı görmezler ise para kazanma işlemini onaylarlar ve ardından adrese bir mektup yollar içindeki pin kodunu hesaba girerek youtube ile iş ortaklığını kabul etmiş olunur. Belli bir nakit para hesapta birikmiş ise alt limit (200 türk lirası) hesaptan para çekme isteğinde bulunup istenilen banka veya bankamatikten para çekebilmek mümkündür.

Zamanla youtube’a atlan her videodan ve devamlı yapıldığı zaman aylık gelirde o şekilde artarak devam eder her defasında aynı yolları izlenerek para çekimi yapılır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours