Zenfone 5 ne zaman çıkacak ?

Asus firması mobil sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Geçen günlerde Zenfone 4 modelinin tanıtımını yapan firma aradan çok fazla zaman geçmeden Zenfone 5 modeli hakkında çalışmalara başladı. Zenfone 5 modeli ile ilgili bazı bilgiler internete düştü. Zenfone 5 modelinin kullanıcılarla buluşma tarihi Asus severler tarafından merek edilmektedir.

teknik destek

Zenfone 5 ne zaman çıkacak

Zenfone 5 ne zaman çıkacak

Çıkarmış olduğu telefon modelleri ile mobil sektörde kendine yer edinmeye başlayan firma özellikle orta segmentte uygun fiyatlı telefonlar ile kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Bir kaç gün önce Zenfone 4 modelinin tanıtımını Avrupa pazarı için yapan firma şimdiden bir sonraki modeli ile ilgili çalışmalara başladı.

Asus firması Zenfone 4 modelinin tanıtımı için ilkbahar aylarını belirlemişti. Fakat şirketin yaşadığı sıkıntılardan dolayı bu tanıtım sonbahara kadar geçikti. Bundan dolayı Avrupa kullanıcıları Zenfone 4 modelini çok fazla beklediler.

Fakat bu sıkıntının Zenfone 5 modelinde yaşanması beklenilmemektedir. ÖZellikle şirketin yaptığı resmi açıklamalara göre Zenfone 5 modelinin Mart 2018 yılında satışa çıkacağı yönündedir.

Ayrıca yine şirket yetkililerince yapılan açıklamaya göre Zenfone 4 modelinde artan maliyetleri sonucunda ortalama satış fiyatının 2017’nin sonuna kadar geçikeceğidir. Şirket yaptığı açıklamalarla hedefini büyüttüğü görünmektedir. 2018 yılının 3. döneminde şirket karlı 7 büyük akıllı telefon üreticisinin arasına girmek istemektedir.

Mobil sektörde varlığını sürdürebilmek için şirket yeniden yapılanma sürecine girerek stratejilerini değiştirmeyi düşünmektedir. Asus gelecek yıllarda orta düzey ve fiyatı uygun cihazlar çıkarmayı sürdürecek gibi..

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours