HTC Amiral Gemisi HTC U11 Özellikleri ve İncelemesi

Akıllı telefon pazarında liderlerle yarışacak ürünler çıkarmasına rağmen bir türlü istediği satış rakamlarına ulaşamayan HTC’nin yeni amiral gemisi HTC U11 özellikleri ortaya çıktı.

teknik destek

Yanlarından sıkılarak komut verilebilen HTC U11 pazarda olmayan özelliklerle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Akışkan yüzey diye adlandırdığı farklı bir tasarımla teknoloji meraklıları ile buluşan HTC U11’in beyaz, kırmızı, siyah ve mavi renk seçenekleri bulunuyor. Bu renk seçenekleri ile piyasanın amiral gemileri için alışkın olmadığı bir pazarlama stratejisi izleyen HTC, bu değişimin satış rakamlarına yansımasını umut ediyor.

htc u11 incelemesi

Toza ve suya dayanıklı olarak üretilen HTC U11, 5.5 inç ekran 1440 x 2560 çözünürlük sunuyor. Edge sense özelliği adını verdiği detay ile yanlardan sıkılarak komut verilebilen telefon bu özellik sayesinde fotoğraf çekme, oyun oynama, ekran görüntüsü alma ve selfie çekme gibi olanaklar sunuyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak 4 GB RAM ve 64 GB hafıza ile karşımıza çıkan HTC U11’in dahili belleğini SD Kart ile de artırmak mümkün olacak.

Kamerası ile ön plana çıkan HTC U11 arka tarafında F/1.7 diyafram değerine sahip OIS ve çift LED flaş destekli 12 MP kamera ve ön tarafta 16 MP’lik kamera ile gelen HTC U11, Google Pixel’e benzer olarak HDR Boost özelliği de sunuyor.

HTC U11 Türkiye satış fiyatı ise 3799 TL olacak ve önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours