Huawei Yeni Amiral Gemisi: Mate 10

Huawei markası dünyada en çok tanınan telefon üreticilerinden biri olarak yerini almaktadır. Yakın zamanda yeni bir amiral gemiyle karşımıza çıkacaklar. Bu yeni telefonun ismi ise:Mate 10.

teknik destek

Mate 10’a ait ilk görüntüler ve özellikleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Görünüşe göre Huawei Mate 10 gerçekten harika olucak!

Mate 10’un Özellikleri:

Huawei Mate 10 öncelikle karşımıza çerçevesiz bir görünüme sahip olarak,6.1 inç boyutuyla dikkat çekmektedir. Ekranın en büyük özelliklerinden birisi Quad Hd çözünürlüğünde olması olarak gözüküyor. Diğer özelliğine baktığımızda ise gücünü Kirin 970 çip setinden aldığını; 6 GB RAM ve  64 GB genişletilebilir depolama alanına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar açısından çok önemli olan bataryasına bakarsak 4000  mAh gibi büyük bir  bataryaya sahip olduğunu görebiliyoruz. Çıkan bilgilere bakılırsa cihaz Android Nougat’a sahip olacak.

Huawei Mate 10 06

Kamera özelliklerine bakılırsa Leica lenslerin kullanıldığını çift kamera kurulumu ile birlikte çift led flaş ve optik görüntü dengeleme sunması bekleniyor. Ön ve arka kameraların kaç megapiksel(MP) çözünürlüğe sahip olduğuna ait bir bilgi henüz bulunmuyor. Kısa zamanda bu hususun da netleşeceğini söyleyebiliriz. Parmak izi okuyucusunun kameranın altında olduğunu görüyoruz. Ön tarafta herhangi bir ana ekran tuşuna sahip olmayan telefonun altında USB Type-C portu ve iki hoparlörün bulunacağı gelen bilgiler arasında.

Mate 10 Fiyatı

Fiyatına baktığımızda gayet yüksek bir fiyattan satışa çıktığını görüyoruz. 1000 dolardan satışa çıkacağı söylenen telefonu alabilmek için cebinizde büyük bir meblağ çıkmak zorunda.

 

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours