Instagram Türkçe yapma ayarları

Yazımızla Instagram dil ayarları değiştirerek İngilizce oldu hatasını çözeceksiniz. Instagram Türkçe yapma seçenekleri nerede diyenler için resimli anlatım hazırladık. Bu yazı Instagram İngilizce oldu sorunu için hazırlanmıştır.

teknik destek

Instagram İngilizce sorunu geçen yılda ortaya çıkmıştı. Yine bir güncelleme ile ortaya çıkmıştı. Bu yılda aynı şekilde çıktı. 3-4 Gün gündemde yerini koruyan sorun için hala az sayıda kullanıcı Türkçe’ ye nasıl çevrilir sorusunu soruyor.

Kendi kendine dil değiştirme çoğunlukla güncellemelerden sonra görülüyor. Bu ortaya çıktıysa o aralar çoğunlukla düzelmeyecektir. Bu son olayda kısa süre içerisinde yeni dil seçme eklendi. Bu eklenen seçeneği çoğu görmede. Teknoloji köşelerinde yayınlandıktan sonra sorun ortadan kalktı.

Instagram’ dan yeni dil seçeneği eklendi. Instagram dil sorunu için 2. bir Türkçe seçeneğinin eklendiğini gördünüz mü? Niye bu şekilde sorduğumuzu merak ediyorsanız bu seçenek en aşağıda olduğundan çoğu görmemekte.

Instagram dil ayarları nasıl yapılır?

  • Instagram’ ın uygulamasındaki kişinin profiline girip yukarıdan üç çizgiye tıklayın
  • Yanda bir bölüm açılacaktır. Burada “Settings” yazana girin
  • Sonra yeni bir bölüm daha açılacak buradan “Account“ ve sonra “Language“ girilip ilgili dil seçeneğini seçin.
Instagram ingilizce oldu Turkce yapma iPhone Android 2

Instagram nasıl Türkçe’ye çevrilir
Instagram dil ayarlari Instagram Turkce yapma 2
Instagram Türkçe yapma ayarları

Instagram dil ayarlarını doğru şekilde yaptıysanız geri çıkıp ilgili dil seçili olacak. Olmadı ise yanlış bir işlem yapıyorsunuz. Veya cihazda sorun var.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours