Meizu Pro 6 Özellikleri ve İncelemesi

Meizu’nun amiral gemisi olarak nitelendirilen Pro 6 özellikleri, fiyatı ve ödeme koşulları ile kullanıcılarına sunulmayı bekliyor. Çin merkezli mobil cihaz üreticileri arasında adından söz ettiren ve belli bir müşteri kitleliği oluşturan Meizu  bu yıl da yükselen değerine değer kattı.

teknik destek

Pro serisinin yeni üyesi olan ve özellikleriyle serinin en iyi ürünü olan Pro 6 MEİZU’nun en çok güvendiği telefonların başında geliyor. 7.3 mm kalınlığa ve 160 gr ağırlığa sahip olan ürün taşıması ile de gayet rahat bir cihazdır. Havalı ve metal bir tasarıma sahip olan MEİZUPro 6, tasarımı itibariyle deIphone serisine benzeyen cihaz 3D Press teknolojisini kullanıyor. Bu özellik sayesinde kolay ve hoş bir kullanım sunuyor.

Serisinin En İyisi

Pro 6 Serisinin en iyisi bir ürün. Gerek özellikleriyle gerek rahatlığıyla gerekse fiyatıyla en iyisi. Basınca duyarlı ekranı ve 3D Press desteği ile serisinin çok önünde olan cihaz, bu özelliğiyle alanında da çok önde bulunuyor. Meizu  Pro 6‘ya özel bir işlemci üretti. Bu Helio X25. Bu işlemci sayesinde serinin gözdesi olan ürün, kalitesiyle de ön plana çıkıyor. Fiyatıyla, konforlu kullanılışıyla ve uygun ödeme seçenekleriyle serisinde her konuda önde gelen ürün sizleri bekliyor.

meizu pro 6 kutu acilimi

Donanımlı Cihaz

Birçok özelliğiyle göz dolduran cihaz5.2 inç ekranıyla gayet güzel bir ekrana sahip. 1920×1080 çözünürlüğe sahip olan ürün gayet kaliteli bir sunum ile karşınızda. Super AMOLED ekranı olan telefon doğru kullanıldığında LCD’den daha verimli ve daha az enerji tüketen bir ekran yapısına sahip. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi mevcut olan ürün gelecek güncellemelerle gücüne güç katarak her zaman güncel kalacak. Kamera konusunda da çok iddialı olan cihazda 21 Megapiksel ön kamera ve 5 Megapiksel ön kamera ile alanında çok iddialı bir konumda. 2560 mAh bataryasıyla ortalama bir performansa sahip olan ürün güçlü performansıyla ve kalitesiyle sizleri bekliyor.

Uygun Fiyat

3 farklı şekilde olacak Pro 6, 32 GB, 4 GB, 64 GB ve 128 GB modelinde 6 GB RAM bulunmakta. Çok kullanışlı ve fiyat konusunda oldukça iyi durumda olan telefonun fiyatları şöyle; 32 GB 430 dolar, 64 GB 476 dolar, 128 GB 584 dolar. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle kullanıcılarını bekliyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours