Sony XZ1 Özellikleri ve İncelemesi

Sony markası, telefon piyasasında önemli yere sahip firmalardan biri olarak yerini almaktadır. Sony yakın zamanda yeni amiral gemisini tanıtmaya hazırlanıyor. Aldığımız bilgilere göre, Sony markasının bu telefondan çok şeyler beklediği yönünde gelmektedir.

teknik destek

Sony Xperia XZ1’in gün itibariyle bazı özellikleri gün yüzüne sızdırılmış durumda. Tasarım açısından anlayışını hiç değiştirmeyen marka bu telefonda da aynı tasarım özelliklerini sürdürüyor gibi görünüyor.

Sony’nin sıkı takipçileri tarafından sıklıkla eleştirilen bu tasarımın artık değiştirilmesi gerektiğine inanıyorlar. Sony markası ise bu eleştirilere pek kulak asmış gibi görünmüyor. Tasarım açısından tek gördüğümüz değişiklik ise flaş ve sensörlerin yatay bir şekilde yerleştirilmiş olması olarak karşımıza çıkmaktadır.

sony xperia leaks sg

Sony Yeni Modeli XZ1 Özellikleri ve İnceleme

Telefonun teknik özelliklerine baktığımızda ise 5.2 inçlik bir ekranla karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Ekranın çözünürlüğü hakkında bir bilgi henüz mevcut değil.  146.8 x 73.4 x 7.6 mm ölçülere sahip olması beklenen telefonda bu bakımdan önceki modellere göre değişen bir şey yok gibi gözüküyor. Qualcomm 835 işlemci ile birlikte gelen telefonun 4 GB RAM ile destekleneceğini söyleyelim.

Batarya bakımından 3000 mAh bataryaya sahip olacak telefonun, bataryası boyutuna göre ideal olarak gözüküyor. Arka kamera bakımından oldukça güçlü olan telefon 19 MP çözünürlükle karşımıza gelmekte, ön kamerasının çözünürlüğü ise 12 MP olarak karşımıza çıkmaktadır.

Telefonun en çok merak ettiğimiz yönü ise hangi işletim sistemi ile birlikte geleceği oldu. Yapılan tahminlere göre telefonun Android O İle birlikte geleceği düşünülmektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours