Apple’ın Mühendis Arama Metodu

Apple markası, dünyanın en önemli markalarından biri olarak göze çarpmaktadır. Şirket şu an en değerli şirketlerden biri olarak gözüküyor. Gitgide gelişen ve kendisine yenilik katan şirket hakkında tamamıyla bir donanım devi desek yanlış olmaz. Kendi bünyesinde çalıştıracağı insanları da kendisine özgü bir başvuru yoluyla seçtiklerini görüyoruz. Dünyanın en önemli şirketlerinden birinde çalışmak isteyen mühendisler, şirketin bir nevi testinden geçmekte. Gizli bir iş başvuru sayfası yayınlayan firma, başvuru yapacak mühendisleri bu sayede eleme sürecinden de geçirmektedir.

teknik destek

poster medium

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Apple, rakiplerinden farkını bu konuda da göstermiş oldu. Bu şirkette çalışabilmeniz için diğerlerinden farklı olmanız gerekiyor. Birçok kullanıcının Apple firmasından beklentilerinin her zaman yüksek olduğunu biliyoruz. Firmanın da aynı şekilde çalışanları hakkında da büyük bir beklentiye girmesi gayet normal gözüküyor. Apple firması her zaman sıra dışı ve ilgi çekici faaliyetleriyle karşımıza çıkmaktadır. Tabi ki de ilginç yöntemlerinden vazgeçmeyen firma, gizli iş başvuru yöntemiyle kullanıcılarının dikkatini çekti.

Zach Whittaker, gönderiye ulaşıp Twitter sayfasından şu mesajı takipçileriyle paylaştı: “Güzel. Eğer gizli Apple web sayfasını bulursanız, iş teklifi alırsınız!’’ mesajı paylaşıp gönderiyi de takipçileriyle paylaşmayı unutmadı. Ayrıca Zach Whittaker, işe alınacak mühendisin, milyonlarca disk, on binlerce sunucu ve büyük veriler ile ilgilenerek altyapı geliştirme üzerinde çalışacağını söyleyip mühendislere mükemmel bir iş imkanı sunuyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours