Facebook dil değiştirmek için seçenekler

Facebook’ ta dil nasıl değiştirilir? Dil ayarlarından önce kısaca Facebook’ a yer verelim dedik.

teknik destek

Mark Zuckerberg’in Şubat 2004’te yarattığı ve o zamandan bugüne sayısız değişiklikle kendini yenileyen Facebook, sosyal medya denildiğinde akla ilk gelen platformlardan biri olarak internet dünyasının önemli söz sahiplerinden biri.

Arkadaşlarınızı listenize alarak onlarla aranızdaki bağı sanal bir ortamda sürdürebilmenize olanak tanıyan Facebook, pek çok alanda açılmış sayfaları takip ederek bilgi dağarcığınızı genişletebilme imkanı sunuyor. Ayrıca grup kurarak ya da gruplara dahil olarak paydaş konularda yüzlerce insanla buluşmanızı ve tanışmanızı sağlıyor. Fotoğraf, video ve yazı paylaşımlarına izin veren altyapısıyla düşüncelerinizi ve işlerinizi Facebook profiliniz üzerinden kişisel veya ticari amaçla yayına koyabilirsiniz.

Facebook dil değiştirme nasıl yapılır?

Facebook dil degistirmek icin secenekler 1

Facebook hangi dilleri destekliyor?
Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısıyla bu alanda birçok rekora imza atan Facebook’un Asya’dan Avrupa’ya, Afrika’dan Amerika’ya dek her kıtada yüz binlerce kullanıcısı bulunuyor. Bu kadar farklı kültürden insanın ortak bir internet platformunu kullanabilmelerine en büyük engel dil sorunu oluyor. Facebook, bu sorunu farklı kültürlerden üyelerinin tercih edebileceği dil paketleriyle çözüyor.

Facebook dil değiştirme nasıl yapılır?
Kullanıcı adı ve şifrenizi ilgili yere işleyerek Facebook profilinize girdiğinizde sayfanın sağ üst kısmında bir üçgen sembolü belirir. Buna tıklayınca açılar menüden “Ayarlar” başlığına basın. Karşınıza gelen ekranın sol menüsünde bulunan “Dil” başlığını seçin. Burada Facebook’u hangi dilde kullanmak istediğinize dair bir soruyla karşılaşırsınız. İstediğiniz dili seçerek Facebook’u o dilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours