Facebook resim kaldırma talebi

Facebook’ ta uygunsuz resim veya izinsiz yayınlanan fotoğrafları kaldırmak için şikayet adresi ve nasıl şikayet edilir detaylar haberimizde…

teknik destek

Dünya üzerinde internet kullanımın artmasıyla birlikte sosyal medyalarda bir hayli artıyor. Özellikle de Facebook uygulaması çok fazla kullanılan sosyal medyaların başında geliyor. Kullanıcılar bu uygulama üzerinden hem arkadaşlarına ulaşıyor hemde paylaşım yapabiliyor. Fotoğraf, durum, video ve günlük durum gibi her işlemler Facebook uygulamasında gerçekleştiriliyor.

Facebook fotoğraf şikayeti

Kullanıcı sayısının artmasıyla birlikte birçok sahte hesapta fotoğraflarınıza ulaşarak, paylaşım yapabiliyor. Tanımadığınız herhangi bir hesap fotoğraflarınızı paylaşıyorsa, bunu ortadan kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Facebook resim kaldırma talebi oluşturarak, adınıza paylaşılan gönderileri rahatlıkla silebilirsiniz. Ancak bunun için birçok aşamaya uymalısınız.

Facebook resim kaldırma talebi nasıl oluşturulur?
Sizin adınıza ait herhangi bir hesap fotoğrafınızı paylaşım yapmış ise, ilk öncelikle gizlilik kurallarına göre hareket etmelisiniz. İlk öncelikle uygulamayı açmalı ve içerik kaldırma talebi oluşturulan sayfasına giriş yapmalısınız. Karşınıza bir form çıkacaktır. Açılan formu dikkatli ve doğru şekilde doldurarak, başvuru yapmanız gerekiyor. Yani arkadaşınıza veya kendinize ait bir başvuru yapacaksanız bunu Facebook uygulamasına aktarmanız önemlidir.

Gizlilik hakları bölümünden istenilen formu doğru ve eksiksiz girmelisiniz. Formun en sonunda da görselin url’si isteniyor. Resmi herhangi bir internet tarayıcıdan açarak adres satırı bölümüne adresi kopyalayıp yapıştırmanız gerekiyor.

Formu özenli ve düzgün şekilde doldurduktan sonra gönderebilirsiniz. Bu adımdan sonra talebiniz Facebok üzerinden değerlendiriliyor. Yaklaşık 2-3 gün içerisinde talebiniz değerlendirilerek işleme alınıyor.

screenshot.1678

Facebook şikayet etme

Facebook resim kaldırma şikayet talebi: facebook.com/help/contact/143363852478561

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours